Финалната битка на Роял

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Dec 23 2008, 12:02) Искаш да кажеш ,че няма логика ,но си ме атакувал заради Цъф?Ми хубаво,ама да беше ми драснал едно лично ,както друг път да не се нервирам рано сутрин,по тъп план не можахте ли да измислите или бяхте пийнали,Пак питам къв е смисъла пък той да стационира на главната ми дето нямам грам флота?
Казвам ти го най-пряко.
Пречеше ми на търговията и дойдох да ти бутам тертетите.
Мога да изкарам още логове, където съм смятал да го правя и преди, просто не ти беше идвал реда :)
Последна промяна от RoYaL на вт дек 23, 2008 11:09 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

Storm_Rider написа:QUOTE (Storm_Rider @ Dec 23 2008, 12:03) да се включа във 2ра да ви разваля седянката?? :D и да пишете фермано по форума с копия до арменския поп...тва да биете роял ви се оказва няква мечта и си мислите, че сега като беше изгубена надеждата се завръща и се вкарвата в невки още по големи филми,пожелавам ви бързо излизане от тях и осъзнаване.
Много бъркаш драги,нямам никакви змбиции за тоя рунд,Роял не съм го спайвал 1 път от месец насам,нека да потвърди,на всичкото отгоре в няколко теми писах че трябва да се гордеем с такива гении,така че не ми приписвай неща дето не съм ги помслял...
BubaTheFearless
Редник (Private)
Контакти:

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Dec 23 2008, 12:05) Казвам ти го най-пряко.
Пречеше ми на търговията и дойдох да ти бутам тертетите.
Мога да изкарам още логове, където съм смятал да го правя и преди, просто не ти беше идвал реда :)
Няма как да стане това с 100 бомбера още повече ,че те спирам и с 1000 едновременно....измисли нещо друго за тертетите ми ,че са много....
charovna

Мнение от charovna »

Mirotvoritelq написа:Цитат(Mirotvoritelq @ Dec 23 2008, 11:52)
Абе вие ще престанете ли някога да говорите глупости? Къф двоен стандарт? Кви 5 лева? Има ли от вас някой разумен и нормален човек, който някога ще разбере, че акаунти се наказват при неопровержими доказателства? Някой някога ще разбере ли, че в тая игра НЯМА "Аз съм човек на еди кого си"?? Някой някога ще разбере ли, че тоя екип се е захванал да помогне на честно играещите хора, да помогне за феърплея в тая игра?? Ще проумеете ли, че честни хора няма да седнат да си серат на достойнството заради шепа дечурлига??
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Dec 23 2008, 12:08) Няма как да стане това с 100 бомбера още повече ,че те спирам и с 1000 едновременно....измисли нещо друго за тертетите ми ,че са много....

има как да стане и така е още по вероятно пробвай с малката логика ;)
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Dec 23 2008, 12:08) Няма как да стане това с 100 бомбера още повече ,че те спирам и с 1000 едновременно....измисли нещо друго за тертетите ми ,че са много....
Ти спиш, нали? Както виждаш го правя НЕ докато си онлайн, а докато си оффлайн.
В момента не си измислям.
Както виждаш, успях да проведа едночасови атаки с бомбери по теб, значи ако имах успех, можеше и да стане, нали?

BubaTheFearless
Редник (Private)
Контакти:

Бе ти и докато си наказан дигаш точки...евала!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Dec 23 2008, 12:11) Бе ти и докато си наказан дигаш точки...евала!
На мен ли говориш?
Ако на мен - мисля, че това беше най-абсурдното и безпочвено обвинение, което съм чувал. Смятам, че ако не си правиш дребни е*авки то прекрачвате границата, и то с много.

Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Тежкара що пусна мод бре таман докарах тежката артилерия :)
БФ АЛКОХОЛИК
BubaTheFearless
Редник (Private)
Контакти:

Писах ти по-горе ,ама не си чел ,след 15 часа ще си ги мерим ,тия сгради не съм ги строил да ми ги сваляш...
Отговори

Върни се в “Off Topic”