Когато всичко свърши....

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ANUBIS71
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 18, 2008 10:24 pm
Контакти:

Мнение от ANUBIS71 »

Svilko написа:QUOTE (Svilko @ Dec 22 2008, 16:38) Бе човека ти е скочил (имал смелостта и го е направил) тва че не си бягал си е твой проблем. Това че е казал на някой кога ше те бие (ще се пробва да те бие) си е негова работа. Щом те са литнали след излизането на полето с рециклаж значи са спазени правилата. Като ти измислят нови правила които да ограничават такива начини на игра тогава спори.

П.П. Дори не знам дали има нещо уговорено, просто защитавам нападателя като си изказвам мнението. Браво за флота и браво за смелостта. АНУБИС разбирам., че 5 месеца си миньорствал и накрая са ти са изсрали на труда (ако можем туй да го наречем така), но не си прав човек, преживей го ся .. напрей кат мен и въри пийни едно за отскок :bravo:

Изобщо не ме познаваш,това просто беше експеримент.Играя бул от както го има...не ме е яд че ми е "скочил".Въпроса тук е принципен.Никога не съм играл на защита или на мини..просто сега нямам никакво време,но не това е темата.Просто исках да видя кой може да ме удари на печалба!Помисли върху това!Играта е добра...но....трябва да се подобри още много от към правила и спазването им!Както и да е....искам официално разследване за наливане и официално становище по въпроса от админа на вс 2!Нищо друго!
zxz_new
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 18, 2006 8:11 am
Контакти:

Мнение от zxz_new »

Много добра битка, браво! :a042:
Отностно обивиненията за рециклажа, има си админи ще се провери случая ...

Ще може ли някой спец да ми разясни какво трябва да значи това, че на мене ми се вижда да се разминава с логиката :P

Код: Избери всички

Общо Звезди на смъртта: 1

Шанс за унищожение на планетата: -3%

Атакуващият успя да унищожи едно ниво от сграда Корабостроителница
едит: @messiah: благодаря за подробните пояснения, въобще не се сетих за бомберите :)
Последна промяна от zxz_new на пон дек 22, 2008 6:34 pm, променено общо 1 път.
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

zxz_new написа:Цитат(zxz_new @ Dec 22 2008, 18:54)

Бутнал му е сграда с бомберите. -3%-те процента са бъг, явно процентът, който ти дава долу, се смята по формулата (х-у)*3% където х са звездите на нападателя, у - на защитника, и за х-у>10, х-у=10....

П.С. Респект за тоя, който за гаврата купи тия кръстове в подписа на Роял :)
Последна промяна от messiah на пон дек 22, 2008 6:04 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

zxz_new написа:Цитат(zxz_new @ Dec 22 2008, 18:54) Много добра битка, браво! :a042:
Отностно обивиненията за рециклажа, има си админи ще се провери случая ...

Ще може ли някой спец да ми разясни какво трябва да значи това, че на мене ми се вижда да се разминава с логиката :P

Код: Избери всички

Общо Звезди на смъртта: 1

Шанс за унищожение на планетата: -3%

Атакуващият успя да унищожи едно ниво от сграда Корабостроителница
Бомбери му викат.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Евала за битката тъг, само не можах да разбера защо мен ме слагаш във всеки един твой пост както и рояла, И за да те успокоя ние със роял не сме част от екипа. И никога не сме получавали помощ от админи . едва ли не съм ти почернил живота със тая игра. Пожелавам ти весело искарване на новогодишните празници .и един съвет от мен .не превръщайте играта във сапунка .
Последна промяна от Mo`Money на пон дек 22, 2008 6:17 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

E не се прави на дръж ми шапката, АНУБИС, отлично знаеш... впрочем може и да не знаеш. Добре, пояснявам... понятието "Финална битка" идва от там, че много хора, когато тръгваха да се отказват от играта преди (че и сега), се забиват (някои дори го правеха на "порции"...) в някое другарче, наливайки го солидно с рециклаж и бойни точки, а те вече влияят на статистиката, което е мнооого кофти... Разбирам те, че според теб - щом някой се отказва, то последната му битка е логично да се нарича "Финална", но не за това иде реч в правилата. А за гореописаната ситуация. Злето те е набарал както си му е реда, отделно по постовете ти тук личи, че не сте се разбирали нищо предварително, пък и то ти си зануленият в случая... по всички параграфи всичко си е в реда на нещата... засега. Това, че искаш проверка къде е изчезнал толкова голям рециклаж, си е твое право, така че си изчакай резултатите от проверката... Надявам се си разбрал вече защо няма нищо нередно в... да кажем - "последната" му битка... ;)
Последна промяна от LoaD на пон дек 22, 2008 6:18 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

Всеки знае ,че защитник се удря на 2-3 пъти и колкото и да е як пада,просто щото не може да се дигне.Бомберите затова имат бонус да трошат защита,и като ти писне от играта си е гот да засилиш флотата си към някоя Стена,както ще направя и аз един ден и познай каде ще ги засиля.Част от рециклажа си е прибран от мен съвсем законно,играя си нощем всяка вечер ,което може да се провери и обирам всичко което е рец.Цяла нощ имаше 3-4 играчи он-лайн,кой кво е докопал си е взел.Ако админ иска инфо ще му го дам и без проверки,знам ,че реца е седял близо 30 мин без никой да го бутне като гледам часа на битката.Тва е от мен,Поздрави на атакера и защитника за якото зрелище,съжалявам 4е имах само 200 танкера на 3-та иначе.......
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

messiah написа:QUOTE (messiah @ Dec 22 2008, 18:58) П.С. Респект за тоя, който за гаврата купи тия кръстове в подписа на Роял
ти се появи :P кво прайш бе душа тия кръстове където са роял атакуваше сомебой и той ги пусна защотото нямаше полети пояснявам :P
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Dec 22 2008, 20:29) ти се появи :P кво прайш бе душа тия кръстове където са роял атакуваше сомебой и той ги пусна защотото нямаше полети пояснявам :P
И пак с пускане на оферти по 200 и 28 бързи рефреша може да качи в нормално количество за минимално време ;)

По темата - много ламава тая втора станала...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Топчиите, топчиите...няма да просъществуват :) Винаги има ентусиасти или ненормалници :) Битката е дива :) Но съдбата на рециклажа е наистина интересна...
Карбанкал- Трих за да не правя друго.
Последна промяна от Fallen_angel на пон дек 22, 2008 9:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”