Svilko написа:QUOTE (Svilko @ Dec 22 2008, 16:38) Бе човека ти е скочил (имал смелостта и го е направил) тва че не си бягал си е твой проблем. Това че е казал на някой кога ше те бие (ще се пробва да те бие) си е негова работа. Щом те са литнали след излизането на полето с рециклаж значи са спазени правилата. Като ти измислят нови правила които да ограничават такива начини на игра тогава спори.
П.П. Дори не знам дали има нещо уговорено, просто защитавам нападателя като си изказвам мнението. Браво за флота и браво за смелостта. АНУБИС разбирам., че 5 месеца си миньорствал и накрая са ти са изсрали на труда (ако можем туй да го наречем така), но не си прав човек, преживей го ся .. напрей кат мен и въри пийни едно за отскок![]()
Изобщо не ме познаваш,това просто беше експеримент.Играя бул от както го има...не ме е яд че ми е "скочил".Въпроса тук е принципен.Никога не съм играл на защита или на мини..просто сега нямам никакво време,но не това е темата.Просто исках да видя кой може да ме удари на печалба!Помисли върху това!Играта е добра...но....трябва да се подобри още много от към правила и спазването им!Както и да е....искам официално разследване за наливане и официално становище по въпроса от админа на вс 2!Нищо друго!