Как да върнем блясъка на 1-ва вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Аз като цяло съм против бойните точки, във втора си седя мод трета седмица и хич не съм изостанъл! Не нормално! Във всяко начинание е важен финалът! Нормално ли е акаунт с 500 кръста да е преди акунт с 5 пъти по-голям флот!? Няма стимул за развитие, качване на нива и тн.
В спиид пък ме дразни класацията за съюзи, ако в този момент лордовете бият мод, до края на рунда няма ги изместят от първото място...ко прайм...ако ще втория в класирането да е с двойно по-голям коефицент на финала(даже месец преди финала) пак...втори :) Тая класация кърти :bravo:
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Porter написа:QUOTE (Porter @ Dec 22 2008, 13:31) Тая класация кърти :bravo:
Само дето е леко бъгясала и не отчита вярно.Няколко дена поред гледах как съюзи с по-малък коефициент изпреварват такива с по-голям.Явно са правени някакви корекции в движение.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

seazar написа:Цитат(seazar @ Dec 22 2008, 14:07) Само дето е леко бъгясала и не отчита вярно.Няколко дена поред гледах как съюзи с по-малък коефициент изпреварват такива с по-голям.Явно са правени някакви корекции в движение.
кой ти гледа класации.... :)
те по-скоро са за статистика... и информация, ако умееш да ги четеш....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Смяната на типа класация няма да върне хората обратно в играта.
Булфлийт е обречен, и това ясно си личи по ..................................................

Това което наблюдаваме в последната година е доене на една умираща крава... ................................................................................
.............................................................................
.

CORWIN: Евгени, мисля че сам ще се досетиш защо !

PS: Точките поставени от цензурата... казваха единствено, че ЦАРЯТ Е ГОЛ.

Хайде, Бруте, забий ножа си!!

CORWIN: ц, на Брут не отговарям :P
Последна промяна от korahmor на пон дек 22, 2008 10:32 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Dec 22 2008, 17:13) Това което наблюдаваме в последната година е доене на една умираща крава... ................................................................................
.............................................................................
.

CORWIN: Евгени, мисля че сам ще се досетиш защо !
Хе-хе, кой бил завършил икономика тук :)
Последна промяна от seazar на пон дек 22, 2008 4:54 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Тия идеи дето ги имате са доста добри, заслужат по-подробно обсъждане и т.н., както и една своя тема с някакво звучно заглавие като " Да спасим БФ от сигурна гибел "...

Само че сега най-важният фактор е времето - до началото на рунда остават кажи-речи 2 седмици, а предложенията ви изискват време, както са самото си измисляне, така за евентуано тестване ( повярвах си...) и за реализация ( както и за оправяне на бъговете после, разбира се :) ) Тоя период си е малък като цяло, а па като се вземе предвид, че сега са и празници, сещаш се кой ще седне да им мисли идеите на ония идиоти, дето си хабят времето с тая игра...

Така че явно остават 2 възможности - като преди или като сега....Лично аз съм за класация само по ресурсни точки. Както каза Петър, цитирайки самите разработчици, играта има нужда от разнообразие. Еми има си 3 вселени с класация по бойни точки, нищо не пречи да оставите една с нормална....Още повече, че в първа уж играят старите и добрите играчи - еми аз не се сещам за такъв човек, дето при положение, че има пълно време за игра, би играл на малки точки, освен за експеримент или за гаврата....Нататък - самото въвеждане на тая система си беше пълна глупост, защото искаш - не искаш битките са неизбежни....Да не говориме, че и идеята си е доста парадоксална - не искате да принуждавате хората да копат, затова хайде да ги принудите да се бият като ламери. Не е задължително ли ? - Еми не е задължително и да копаш в миньорска вселена....

Откъдето и да го погледнеш, крайно глупаво е да няма нито една вселена с класация по ресурсни точки при положение, че има толкова много навити за това...Друг е въпросът дали това трябва да е именно първа....( според мен - да, но не решавам аз..)

И освен това аз никъде не съм видял изказване от админ за бъдещето на първа вселена - откъде знаете, че не са ни подготвили някаква изненада за новия рунд освен предполагаем лаг и бъгове ? ( Май пак си повярвах за малко )
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

В същност не вярвам точно в 1ва да се прокара такава идея. Говориме за вселена за която се обсъждаше идея изобщо да няма класация по ресурсни. Най-близкото като идея е това което е в 3та... 1 към 1. Мисля че е достатнъчно честно за всички.
Не знам какво пречи на някой топ миньор, който всекидневно се лишава от всичко което предлага живота, за да си копа, това че аз си стоя на 50К и си се бия. Нали той си е на 1М и си има мини на макс, добив като за световно и си трупа флотата на живота, за която дори сейва е разорителен. И за какво му е да се бие точно с мен? Яд го е че има само 4-5 бели, с всички е в нап и му е скучно? Ами сам си е решил така да си копа. Прав му път. Тази игра трябва да позволява и на останалите да играят. Все пак не кирката трябва да е определяща във военна игра. А приказките че битките на малки точки са отказали хората са просто не на място. Аз лично се отказах по-точно обратната причина. Последните година и половина няма нито една, повтарям нито една, промяна която да помага на хората играещи за битки. То не бяха увеличени добиви, то не бяха ограничения на ЗНС-та и сонди, транспорт смамо за топ миньори и т.н.. Какви ли не промени и под всичките идеята е как да помогнеме на хората в топа. Аман от хора в топа. Това е проблема на играта - хората в топа, всичко се прави за тях...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Не мога да разбера само, как така някои приказват за върховете, без изобщо да са стъпвали там.... :c022:
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

freeico написа:Цитат(freeico @ Dec 22 2008, 22:50) Това е проблема на играта - хората в топа, всичко се прави за тях...
Хората, които отделят най-много време и пари за играта, респективно получават най-много привилегии. А и тия промени са по-скоро, за да ги задържат, отколкото да ги облагодетелстват....След като направиха най-голямата промяна в полза за хората с битките - тая класация, гореспоменатите промени са най-малкото сещаш се....
А да питам аз - какво ти пречи на тебе да си седиш на 50к, да си биеш, да си в мод, когато си пожелаеш и над тебе да има някакви хора на по 1М точки, дето си жертват живота ( колкото и тъпо да звучи тоя израз ), за да са в тоя т.нар. топ ? Нали не играеш за класация ? Защо тогава не оставиш в нея да са напред хората, които влагат най-много в играта именно с тая цел ? За теб ще си има една класация, по-скоро статистика, така и така играеш за кеф. И повтарям пак - няма такова положение, при което цял рунд да си копаш и никой да не те закача....битките са неизбежни...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

freeico написа:Цитат(freeico @ Dec 22 2008, 22:50) В същност не вярвам точно в 1ва да се прокара такава идея. Говориме за вселена за която се обсъждаше идея изобщо да няма класация по ресурсни. Най-близкото като идея е това което е в 3та... 1 към 1. Мисля че е достатнъчно честно за всички.
Не знам какво пречи на някой топ миньор, който всекидневно се лишава от всичко което предлага живота, за да си копа, това че аз си стоя на 50К и си се бия. Нали той си е на 1М и си има мини на макс, добив като за световно и си трупа флотата на живота, за която дори сейва е разорителен. И за какво му е да се бие точно с мен? Яд го е че има само 4-5 бели, с всички е в нап и му е скучно? Ами сам си е решил така да си копа. Прав му път. Тази игра трябва да позволява и на останалите да играят. Все пак не кирката трябва да е определяща във военна игра. А приказките че битките на малки точки са отказали хората са просто не на място. Аз лично се отказах по-точно обратната причина. Последните година и половина няма нито една, повтарям нито една, промяна която да помага на хората играещи за битки. То не бяха увеличени добиви, то не бяха ограничения на ЗНС-та и сонди, транспорт смамо за топ миньори и т.н.. Какви ли не промени и под всичките идеята е как да помогнеме на хората в топа. Аман от хора в топа. Това е проблема на играта - хората в топа, всичко се прави за тях...
Здрасти, Ицо, позволи ми да се пробвам да те оборя.
Именно, това е военна игра - ако погледнем реално, макар че никога не сме гледали реално в Булфлийт - то никога не еизключено, ако в България всеки втори си ма петролен кладенец, да дойде бате Буш /Вече Обама/ с lethal weapon-ите и да ни изравни със земята, нали? Нищо, че не може и да им стъпим на нокътя. Та тогава какво му пречи, на някоя кирка на 1 млн да бие човек на 50к? В тази игра човек трябва да се научи ДА ОЦЕЛЯВА, а не да търси начини, с които да се чувства защитен. Разбираш ме, нали? Под хората в топа, все повече и повече понятието се изменя и се разбират различни неща. Може би някои хора помните 1ва вселена, и нейния блясък в 1ви рунда. Е, хората в топа, записали се в крайното класиране също са 100, какот и сега са 100, само че тогава както последня в тази класация можеше да напада 1вия, така и обратното? Защо? Нямаше коефициенти ли - не, имаше! Само, че 1вият беше 400к, а последния 200к. Намерете начин да въренте играта към този баланс, другото го забравете.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”