Когато всичко свърши....

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

И така след поредица странни случки и упоритият отказ да ми се отговори на елементарни въпроси реших,че нямам място вече в тази "наказана" вселена.Понеже ме лишиха от възможността да си направя финалната битка с Ancient_soul,реших това да е АНУБИС,единственият който нямаше да избяга.По моите сметки защитника трябваше да ме смаже в 10-ина рунда,но стана нещо друго :)

Битка

Бекъп

Честит рунд на Роял (не ме кефиш)
Поздрави за админа,с пожелание за по-малко проблеми (не ме кефиш)
Поздрави за Newromancer - ако съм те обидил с нещо извинявам се
Поздрави за всички Алданци и всички страхотни хора с които играх тоя рунд.

Весели празници на всички :a055:
Последна промяна от thug на пон дек 22, 2008 9:39 pm, променено общо 1 път.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
devastator
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
Контакти:

Мнение от devastator »

ИЗБИВАНЬЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :arg:
[color=#000000]Чаве с флота ... бръммммммммММММ[/color]
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

thuglife написа:Цитат(thuglife @ Dec 22 2008, 11:04) И така след поредица странни случки и упоритият отказ да ми се отговори на елементарни въпроси реших,че нямам място вече в тази "наказана" вселена.Понеже ме лишиха от възможността да си направя финалната битка с Ancient_soul,реших това да е АНУБИС,единственият който нямаше да избяга.По моите сметки защитника трябваше да ме смаже в 10-ина рунда,но стана нещо друго :)

http://silvi9.hit.bg/Zle.htm

Честит рунд на Роял (не ме кефиш)
Поздрави за админа,с пожелание за по-малко проблеми (не ме кефиш)
Поздрави за Newromancer - ако съм те обидил с нещо извинявам се
Поздрави за всички Алданци и всички страхотни хора с които играх тоя рунд.

Весели празници на всички :a055:
Много съжалявам че и ти си тръгваш :f029: Вече рунда ми става безинтересен и ако остана да го доигравам, ще е само заради съюзниците ми в ALDAN, ако издържа до края и не се изтрия. Сериозна битка брат но не съм се и съмнявал в твоите способности.Радвам се че играх със теб :a022: :a074: Успех в живота :a013:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

:p077: :p077: :p077: нямам думи за тази битка и за флотата на зле :p077: :p077: :p077: Такава флота по това време на рунда направо.... евала на зле за флотата която направи,за битката която е направил и наистина е тъжно когато още един добър играч се отказва,още повече това е най-голямата флота в рунда която е направена.Евала злетак :a013: айде със здраве и весело изкарване на празниците и още веднъж малко са такива битки и всичко до сега постнато в трибуната бледнее пред тази , дори и моята битка с аертонеца пасти да яде пред това което си сътворил.
Последна промяна от atomic на пон дек 22, 2008 12:56 pm, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Красива битка :)
Весели празници :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Загубени точки
321727
292291.5

ух, мамооу, тия бомбери им разказаха играта на лазерчетата :) )) Браво, зле, евала, че ни блазниш очите така :) . Още един бивш съюзник се отказа... ебати, то в тая игра само баджанаци останаха :) . весела коледа, да доживееш благополучно 2ри януари, без много болка в областта на главата и дано се врътнеш за някой друг рунд лятото, когато мисля и аз да кача некое и друго 30то ниво на некоя мина...

P.S.: я дай оригинала на битката си, че да ти направим свестен бекъп бе, ей, много си такова... зле.. :) )) и я кажете с колко стотици/хиляди/милиона рециклатора/танкери/самосвали изнесохте толко много рециклаж бре? то не рециклаж, ми рециклажище...
Последна промяна от LoaD на пон дек 22, 2008 10:55 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

atomic написа:Цитат(atomic @ Dec 22 2008, 11:28) :p077: :p077: :p077: нямам думи за тази битка и за флотата на зле :p077: p077: Такава флота по това време на рунда направо.... евала на зле за флотата която направи,за битката която е направил и наистина е тъжно когато още един добър играч се отказва,още повече това е най-голямата флота в рунда която е направена.Евала злетак :a013: айде със здраве и весело изкарване на празниците и още веднъж малко са такива битки и всичко до сега постнато в трибуната бледнее пред тази , дори и моята битка с аертонеца пасти да яде пред това което си сътворил.
...RoYaL
Опит за натоварване на сървъра с цел блокиране.До края на рунда.
най на края имало справедливост :74:
Последна промяна от chaha на вт дек 23, 2008 10:20 am, променено общо 1 път.
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: лелеее малееее красота голема ....евала много луда битка си направил....лошо е че се отказваш и ти ....не че сме контактвали много ама и от малкото се wide че си пич.....тоя рунд като гледам свърши тоя 1 месец само ще се синее
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Искам само да уточня,че съм далеч от мисълта,че Роял е бил подпомаган от админите.Нямам никакъв довод за подобно твърдение и никъде несъм го твърдял.Когато обаче пиша на обратна връзка с елементарен въпрос,очаквам точен и ясен отговор,а вместо това ми отговарят да спра да задавам въпроси,защото преча на админа да си върши работата.Това за мен е обидно и некоректно затова се махам оттук.Знам ,че на никой от администрацията не му пука за мен,също както на мене не ми пука за тях, такъв е живота и аз съм го приел :)
И последно се обръщам към екипа на 2-равселена - уважаеми вместо да се криете зад лъскавите си табелки,оправете си отношението към играчите,защото накрая ще останете само вие и вашите табелки + Петърчо и това ще е по-ваша вина не по наша. Нямам за цел да се заяждам,не ми дреме вече.

Поздрави от zle-to и Весела Коледа
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
ANUBIS71
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 18, 2008 10:24 pm
Контакти:

Мнение от ANUBIS71 »

Така.Нали имам и аз право на мнение?!За битката няма лошо,въпросът ми е друг-Каква финална битка?Сега дет мач ли е?И къде е отишъл рециклажа?За мен това си е чисто наливане!Писал съм на обратна връзка за проверка.

Мойте права като играч къде остават?В случая аз съм ощетен и искам възстановяване на защитата.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”