[ANSR] RoYaL vs. [*NoRuless*] SoMeBoDy

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Dec 21 2008, 05:22) seazar ще ме убиеш с адекватността си отново :lol: не ми е по човешките сили да ти обясня каквото и да било, ама щом това мислиш за вселена 2, чудно какви ли слухове прокарваш за мото на СПИЙДа... "дайте на ламера още по-ускорен добив и го бийте по каската?"; а предполагам на вселена 1 мотото е "дайте на ламера вселена с нормален добив и после го бийте по каската?". Не, сериозно, що си правиш труда да пишеш понякога... или за вашия божествен съюз задължително всеки друг е ламер? Що точно тези, които винаги раздават най-много тупаник, никога не си позволяват да кажат подобна глупост, целяща винаги да засегне някого по някакъв начин? Надали ще се замислиш някога... да живеят виртуалните форуми, че да си приказваме к'вото си щем... :>
Не съм целял такова нещо. Явно ти е прекалено развит мозъка, че си правиш такива напълно грешни изводи от 1 изречение.Все пак за да не се мъчиш ще ти обясня кратко и ясно-С 1 изречение изказвам неудовлетворение от това на което заприлича играта,конкретно във вселена 2 и спийд,въпреки пропагандите ,че уж играта била балансирана и един играч който играе по 5 часа на ден и е примерно 50к, има равен шанс срещу играч който играе по 20 часа на ден и е 500к.За финансовата страна няма да говоря.Общото е ,че точно вселена 2 и вселена спийд показват ясно разликата между истина и лъжа,докато във вселена 1 играта е наистина балансирана.Не съм религиозен, нито пък некъв бот незанулим(както и съюза) и да придаваш такива определения по-скоро ме дразнят :) А и през акъла не ми е минавало да се опитвам да умаловажа постиженията на Рояла, ако това си си помислил.Всички са били ламери..пълни глупости.
Нивото на трудност за развитие на един акаунт клони към 0 в тези 2 вселени и това на мен не ми харесва-И Пижу и Пенда да сложиш да играят там по 15-20 часа на ден ще направи 200-300к без дори да знае как се играе.Е голям баланс има, няма що.Щом доживях конфедерат да ме пита на кое ниво да си вдигне мегатоните и спидерите..и повярвай ми не е 20-30к...

А конкретно рояла,мога само да го поздравя за добрата игра,ако е честна разбира се :) Попаднал Иванчо в една вселена пълна с Марийки...е какво да ги прави...няма да седи и да гледа я ...
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

seazar написа:QUOTE (seazar @ Dec 21 2008, 14:12) Не съм целял такова нещо. Явно ти е прекалено развит мозъка, че си правиш такива напълно грешни изводи от 1 изречение.Все пак за да не се мъчиш ще ти обясня кратко и ясно-С 1 изречение изказвам неудовлетворение от това на което заприлича играта,конкретно във вселена 2 и спийд,въпреки пропагандите ,че уж играта била балансирана и един играч който играе по 5 часа на ден и е примерно 50к, има равен шанс срещу играч който играе по 20 часа на ден и е 500к.За финансовата страна няма да говоря.Общото е ,че точно вселена 2 и вселена спийд показват ясно разликата между истина и лъжа,докато във вселена 1 играта е наистина балансирана.Не съм религиозен, нито пък некъв бот незанулим(както и съюза) и да придаваш такива определения по-скоро ме дразнят :) А и през акъла не ми е минавало да се опитвам да умаловажа постиженията на Рояла, ако това си си помислил.Всички са били ламери..пълни глупости.
Нивото на трудност за развитие на един акаунт клони към 0 в тези 2 вселени и това на мен не ми харесва-И Пижу и Пенда да сложиш да играят там по 15-20 часа на ден ще направи 200-300к без дори да знае как се играе.Е голям баланс има, няма що.Щом доживях конфедерат да ме пита на кое ниво да си вдигне мегатоните и спидерите..и повярвай ми не е 20-30к...

А конкретно рояла,мога само да го поздравя за добрата игра,ако е честна разбира се :) Попаднал Иванчо в една вселена пълна с Марийки...е какво да ги прави...няма да седи и да гледа я ...
Добра битка.....и също толкова добро изказване....
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на нед дек 21, 2008 1:25 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Мда, прав си. Съвсем погрешно те бях разбрал, значи... :bravo:
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

рояла си ви разбива всеки ден както си иска и ви прави на магарета вие си го плюйте колкото си искате , чесно да ви кажа , не съм ,чел коментарите в темата , но просто предполагам ,че някой го е обвидил , че бъгва и още сумати хули основани на слухове , но в крайна сметка без нито едно доказателство.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Petka_Ta96
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 16, 2008 4:29 pm
Контакти:

Мнение от Petka_Ta96 »

Като гледам "RoYaL" всяка вечер "нулира"!!!
Кой/и :c022: ли ще е следващия :P
Дано не съм аз :lol: :lol: :lol:
burro
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 28, 2007 7:15 pm
Контакти:

Мнение от burro »

Bravo royale tova e igrata samo taka samo ANSR
az se pooteglix ot igrata no royal ne :)
prodaljavai v sa6tiq duh i uspex za napred :a055:
charovna

Мнение от charovna »

Raid написа:Цитат(Raid @ Dec 21 2008, 22:34) рояла си ви разбива всеки ден както си иска и ви прави на магарета вие си го плюйте колкото си искате , чесно да ви кажа , не съм ,чел коментарите в темата , но просто предполагам ,че някой го е обвидил , че бъгва и още сумати хули основани на слухове , но в крайна сметка без нито едно доказателство.
Е кофти е, когато човек се изказва неподготвен, добре поне че си призна :)
Xaoca
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:32 pm
Контакти:

Мнение от Xaoca »

Тц,... на това момче не му омръзна :) Рояле ... не пускат ли те още по кръчмите че седиш тука и лупаш хорицата :) така не е честно да знаеш :)
http://img204.imageshack.us/img204/4994/ol...icbw2.jpg[/img]
One man army
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”