Не съм целял такова нещо. Явно ти е прекалено развит мозъка, че си правиш такива напълно грешни изводи от 1 изречение.Все пак за да не се мъчиш ще ти обясня кратко и ясно-С 1 изречение изказвам неудовлетворение от това на което заприлича играта,конкретно във вселена 2 и спийд,въпреки пропагандите ,че уж играта била балансирана и един играч който играе по 5 часа на ден и е примерно 50к, има равен шанс срещу играч който играе по 20 часа на ден и е 500к.За финансовата страна няма да говоря.Общото е ,че точно вселена 2 и вселена спийд показват ясно разликата между истина и лъжа,докато във вселена 1 играта е наистина балансирана.Не съм религиозен, нито пък некъв бот незанулим(както и съюза) и да придаваш такива определения по-скоро ме дразнятLoaD написа:QUOTE (LoaD @ Dec 21 2008, 05:22) seazar ще ме убиеш с адекватността си отновоне ми е по човешките сили да ти обясня каквото и да било, ама щом това мислиш за вселена 2, чудно какви ли слухове прокарваш за мото на СПИЙДа... "дайте на ламера още по-ускорен добив и го бийте по каската?"; а предполагам на вселена 1 мотото е "дайте на ламера вселена с нормален добив и после го бийте по каската?". Не, сериозно, що си правиш труда да пишеш понякога... или за вашия божествен съюз задължително всеки друг е ламер? Що точно тези, които винаги раздават най-много тупаник, никога не си позволяват да кажат подобна глупост, целяща винаги да засегне някого по някакъв начин? Надали ще се замислиш някога... да живеят виртуалните форуми, че да си приказваме к'вото си щем... :>
Нивото на трудност за развитие на един акаунт клони към 0 в тези 2 вселени и това на мен не ми харесва-И Пижу и Пенда да сложиш да играят там по 15-20 часа на ден ще направи 200-300к без дори да знае как се играе.Е голям баланс има, няма що.Щом доживях конфедерат да ме пита на кое ниво да си вдигне мегатоните и спидерите..и повярвай ми не е 20-30к...
А конкретно рояла,мога само да го поздравя за добрата игра,ако е честна разбира се