kireto написа:Цитат(kireto @ Dec 20 2008, 00:34) хехе тебе Чаках сега става Цирка![]()
Касите, може ли в др тема да си изяснявате отношенията?tequila-_^ написа:Цитат(tequila-_^ @ Dec 20 2008, 02:06) Тоя рунд не го караш на модове?
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
kireto написа:Цитат(kireto @ Dec 20 2008, 00:34) хехе тебе Чаках сега става Цирка![]()
Касите, може ли в др тема да си изяснявате отношенията?tequila-_^ написа:Цитат(tequila-_^ @ Dec 20 2008, 02:06) Тоя рунд не го караш на модове?
Защо лъжеш ? и аз така му викамseazar написа:QUOTE (seazar @ Dec 20 2008, 03:01) На кирето само аз му викам каса и ся ще полудее македонеца.![]()
Сори,ама не издържах![]()
нещо нямам спомен да съм ти разрешил да ме цитираш....jadai написа:Цитат(jadai @ Dec 19 2008, 19:51) Защититника е доволен.Аз също съм много доволен още 1 пич по-малко![]()
Тъй като си давам редовно коментара като лидер,мисла че е редно да дам и на противниковия лидер.Тук е момента да благодаря на екипа за толкова разнообразните секции че може и да събера малко инфо за обстановката в другия съюз.
Corry 15 hours, 0 days
Идиотттттттттт
как можа бреееее
опропасти всичко
сега иди ги гони....
това си е наливане...
идиот, идиот....
Явно другия лидер не е много доволен,но какво да се прави живота е радост и тъга.Все пак съм съгласен с него наистина добре ни наливат аз лично останах много доволен от самия него.
И искам като завършек да им пожелая малко късмет следващия път,защото наистина не е на тяхна страна.Шанс.![]()
kireto написа:QUOTE (kireto @ Dec 20 2008, 12:33) ПП2.А ти Касичке лубима кво ми пишеш абе тоq твоq как лети за 8 мин до мен еии тоq , Касо савет спри играта не ти се одава
Еми ти се не си ми в обхвата за да те зануля,и с кой вскички се карам беDan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Dec 21 2008, 22:41)![]()
![]()
кире виждам че със всички се караш
любима съм ти каса ама и 1 път не си ме занулявал
![]()
![]()