хахахах -сега видях темата . В мод съм .Момчета малко ли ви бия по 3-4 пъти дневно ви бутам по повечко флотец - та сега искате още. Я дайте шпионажа точно преди атаката да видим колко ресурс имам на планетата и ако бях успял да купя кръстите дето ми ги бяха пуснали за да ви срешна мижавите 30 бонбера - какъв щеше да е изхода от това(Но имаше лаг ) не успях . Що не сложите всичките си успехи - Аз поне ако ме бият на ден по няколко пъти едва ли бих сложил това тук.Къш обратно по акаунтите и се стягайте че утре влизам - ще ми трябва ресурс да се възстановя (вашия ресурс ) . За тези които се чудят защо се обръщам в множествено число . защото това са двама герой. Успех- и утре да сте на линия.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Dec 21 2008, 16:02) хахахах -сега видях темата . В мод съм .Момчета малко ли ви бия по 3-4 пъти дневно ви бутам по повечко флотец - та сега искате още. Я дайте шпионажа точно преди атаката да видим колко ресурс имам на планетата и ако бях успял да купя кръстите дето ми ги бяха пуснали за да ви срешна мижавите 30 бонбера - какъв щеше да е изхода от това(Но имаше лаг ) не успях . Що не сложите всичките си успехи - Аз поне ако ме бият на ден по няколко пъти едва ли бих сложил това тук.Къш обратно по акаунтите и се стягайте че утре влизам - ще ми трябва ресурс да се възстановя (вашия ресурс ) . За тези които се чудят защо се обръщам в множествено число . защото това са двама герой. Успех- и утре да сте на линия.
Карб аз пък помислих ,че си моднал от страх и от големите загуби
bobar написа:Цитат(bobar @ Dec 21 2008, 16:07) е затова се радвам че поне 1 път успях да те фрасна
а и какво като сме двама не може ли, пък и не знам защо и с двамата си се заял
Няма лошо че сте двама . Само спазвайте правилата на играта .За битката няма проблем - щом това го имате като успех. Не се заяждам с вас - просто все сте ми близо - не сте единствените . Но след като сложихте това в трибуната - ставате цел с приоритет . Хаахахха
Приятна игра
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
ти пък много навътре го взе
все пак имаш 5000 кръста едва ли съм ти заплаха
а и за правилата - утре сме на работа преди всичко за пари така че може и да ме напипаш по някое време ако не се сетя за играта