Оферти:
Кораб Цена Играч Опции
1 Звезда на Смъртта 6000000/4800000/1200000 RoYaL Купи
1 Звезда на Смъртта 6000000/4800000/1200000 Awaken Купи
айде взимайте че мойта седи повече от 20 часа вече :D
за звездите и покрива ...
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
На никой не му трябва китайската ти звезда 
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Dec 21 2008, 13:55) На никой не му трябва китайската ти звезда![]()
друг път па свирка искат да ми правят за да продам ?
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Даааа,от онзи Адидас произведен до оризовото поле в Хун-Джин-Бун-ВонгRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 21 2008, 14:04) Моята е Адидас O_o
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]