RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 20 2008, 11:11) Самоунижението, с цел да получиш утехата у другия е най-голямата излагация, която можеш да си причиниш.
То само тфа му е останало тъй като вече и флот няма кфо да прави човечеца
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 20 2008, 11:11) Самоунижението, с цел да получиш утехата у другия е най-голямата излагация, която можеш да си причиниш.
Не знам какъв натурален сок си пил в тоя ресторант, но моля те следващия път им кажи да не ти го сервират.Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Dec 20 2008, 22:44) я го и тоя абе бяхме на ресторант и не си прицених времето и телефон нямах хаххахаха![]()
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 20 2008, 12:16) Не знам какъв натурален сок си пил в тоя ресторант, но моля те следващия път им кажи да не ти го сервират.
ще им кажа.моля те мълчи си че точно най малку ми е до тебе аз поне съм играч с достойнство и прием загубата с усмивка. не като някой бъгерчета като тебе който са закриляни от някой друг админ и им помагат.много ми пука кой си как си от кога си за мене си един ламер кой без бабините си бъгерштини неможе да играе.направи един рунд като хората бе БОТ неможеш да играеш без мизерните си бъгове без тях си едно нищо. Аз може да съм каса но поне се опитвам да играя по правилата и да не ми помагат разни смешници който се подчиняват на някой си 16 годишен палячо с повече връзки. Имаш много приятели знам и те са като тебе и сега ще ми се нахвърлят и ще почнат да ме изкарват че съм бил такъв и онакъф. Всякакъв съм но разбирам че това е само игра и не ми пука какво ще става аз се забавлявам а това че ти вече приемаш играта като за свой личен живот незначи че и ние трябва да сме перфектни като тебе и да не правим грешки. Така че остани без никакъв коментар и благодаря на админите за почивката която ще ми сложат след този пост това ще ми покаже още повече че сте на негова странаRoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Dec 20 2008, 22:46) Не знам какъв натурален сок си пил в тоя ресторант, но моля те следващия път им кажи да не ти го сервират.
Късо пак ли са те занолили бе във спееда го занолиха са и тука лелеле аз кадет отворя битка се гледам Касата Данте занулен , абе земи спри да играеш и престани се излагаш о форума бил на ресторант ае стига се оправдавалDan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Dec 20 2008, 23:03) ще им кажа.моля те мълчи си че точно най малку ми е до тебе аз поне съм играч с достойнство и прием загубата с усмивка. не като някой бъгерчета като тебе който са закриляни от някой друг админ и им помагат.много ми пука кой си как си от кога си за мене си един ламер кой без бабините си бъгерштини неможе да играе.направи един рунд като хората бе БОТ неможеш да играеш без мизерните си бъгове без тях си едно нищо. Аз може да съм каса но поне се опитвам да играя по правилата и да не ми помагат разни смешници който се подчиняват на някой си 16 годишен палячо с повече връзки. Имаш много приятели знам и те са като тебе и сега ще ми се нахвърлят и ще почнат да ме изкарват че съм бил такъв и онакъф. Всякакъв съм но разбирам че това е само игра и не ми пука какво ще става аз се забавлявам а това че ти вече приемаш играта като за свой личен живот незначи че и ние трябва да сме перфектни като тебе и да не правим грешки. Така че остани без никакъв коментар и благодаря на админите за почивката която ще ми сложат след този пост това ще ми покаже още повече че сте на негова страна![]()