princessa_ написа:Цитат(princessa_ @ Dec 20 2008, 22:58) битката на did e много добра но за предната големо фyклевене големо нещо немисли те ли
имате късмета че не сте ми в обхвата че тогава ще ви покажа какво е игра и без помоща на никoй и без тея смешни 6 рундови битки
![]()
Може пък нарочно да сме се похвалили - нали трябва да излязят насветло "ГОЛЕМИТЕ" флийтъри като теб и да ни се заканват , че сме им били в зелено ! А относно 6-рундовите битки - ха , задай си въпроса , "защо ли са пуснали на 6 рунда?". Близко е до акъла , ама на този който го има ! Съжалявам , че си спамя в темата , но каквото повикало такова се обадило !
А на теб ти го написах в играта - не си мисли , че само ти си го видял ! Доста преди да ми пратиш шпионажа , го бях видял , но ми беше зелен и се чудех как да падна в точките ! Добре , че беше GALAXY да ми купи кораби и да се съгласи да излети след мен ! За мен това е работа в екип ! Нека и вашия съюз се докаже , че го можете !squirrel написа:Цитат(squirrel @ Dec 20 2008, 21:45) ...Само не разбирам от фантазиите по-горе написани кога точно разбрахте , че въпросният играч "Чаосеффект" " не е влизал от изминалата нощ и разбира се след като му разбрахме флотата" след моето ЛС.. -> соно продължаваите с Галакси да летите към мен може някой ден да ви се усмихне късмета (много се съмнявам обаче) Иначе относно битките браво добре сте изчислили , но като гледам коментара на "Джадаи"-а май не сте взе доста от рециклажа..
От катеричока![]()