Битките на съюз Purgatory

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

The^Reaver
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 27, 2005 11:03 pm
Контакти:

Мнение от The^Reaver »

Fallen_angel написа:QUOTE (Fallen_angel @ Dec 19 2008, 16:40) Нали са големи летци, що ще чакат 1 месец за битка? М ? Или могат само по ламугите?

Да, печеливша е.След това има тупане в гърдите "Вижте колко сме добри, бля-бля-бля, трънки и глогинки, взехме рунда".Да ви е честит тиквеният медал и купата.
Не смятам за нужно да продължавам да коментирам. Чешете езици колкото искате. Много малко ме вълнува мнението ви за начина на игра. На който не му изнася, да не играе.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166847][/url]
Потребителски аватар
BOROVIN
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 20, 2007 2:14 pm
Контакти:

Мнение от BOROVIN »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Dec 19 2008, 16:40) Тъпота ли бе, да я опишеш...

Нали са големи летци, що ще чакат 1 месец за битка? М ? Или могат само по ламугите? Айде моля, уеднаквете версиите - не бива в един коментар да си противоречите на себе си.

Да, печеливша е.След това има тупане в гърдите "Вижте колко сме добри, бля-бля-бля, трънки и глогинки, взехме рунда".Да ви е честит тиквеният медал и купата.

Виждам, че във форумната война имаме сериозни протиници с опит :) .... Fallen_angel - Коментари: 2,565
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

BOROVIN написа:QUOTE (BOROVIN @ Dec 20 2008, 12:14) Виждам, че във форумната война имаме сериозни протиници с опит :) .... Fallen_angel - Коментари: 2,565
Броя коментари му дава право да спами в сериозен раздел без опасност от наказание.
Последна промяна от hriyan на съб дек 20, 2008 11:57 am, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

hriyan написа:Цитат(hriyan @ Dec 20 2008, 12:53) Броя коментари му дава право да спами в сериозен раздел без опасност от наказание.
Не разчитай на това :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Абе вийй мен няма ли да ме поздравите също :)

P.S - Не е спам.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ники един друг човек искал те поздрави. Та поздрави от Смешито :)
Едит: Да не е спам - Ангела е прав. Ако сте мъже, както бяха Пургатори, преди няколко ... години ... нямаше да сте на по 50-60к ... Нека не казвам, че тази тенденция е не само тук, но и в спийдо .. Печеливша била. Брей, много лошо ..
Последна промяна от VaN__ на съб дек 20, 2008 9:31 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
SiDjiM
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 14, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от SiDjiM »

... играта се пр0меня и правилата същ0, или беше 0братн0н0 ... :P ... д0кат0 ресурсните т0чки бяха на власт, са ви били г0ре .. сега б0йните т0чки в0дят парада, естествен0 че ще се играе там къдет0 най-мн0г0 се печелят, та ак0 ще да е и на 2к ... и кат0 гледам са си напрайли сметката. В т0п 10 виждам 5 0т тях, да не кажа че заемат и първите 3 места в класацията ...

... или иначе казан0, взеха си рунда ... за вас 0стана ф0рума, хахахах ... и кат0 гледам ша г0 вземете ;) :bravo:

Да не забравя да ги п0здравя за чупенет0 на черепи, хахаха ... имате една шестица п0 3-т0балната система 0т мен ;)
Последна промяна от SiDjiM на съб дек 20, 2008 11:25 pm, променено общо 1 път.
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]

[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

Така е рунда си е техен ако питате мен. Доста контактувах с тях докато бях в играта и те са добри хора които отначало си направиха сметката кой как и защо. Мразите ги защото прилагат стратегиите си добре и са в челото. Приемето че хората си играят както си искат и никой неможе да им забрани стилъ на игра.

ПП. Това е все пак игра, не се впрягайте толкова много за нея съмнявам се да е завладяла целия живот, а ако е така горко ви :P айде от мен приятна игра на зомбитата :a055:
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Така е искам следващия рунд във 1-ва класацията да е само по ресурсни точки. стига вече бой по нубовете и новобранците ,нека следващия рунд да е техен ,малко и те да се порадват там долу като се млатят взаимно :crazy_pilot:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Пургатори има 11 члена от тях само 3 не са нокси , имайки предвид бъга с ноксите който разбрах едва края на рунда и всички останали 8 играча са се възползвали от него няма да им честитя победата подобаващо , надявам се друг рунд да не стават текива недуразомения , чесно казано и с него и без него бият си цялата вселена с под 40-50к точкии си играят отборно за което немога да ви "излъжа" , но и бъга доста им помогна както и да е на всички ви от пургатори приятно изкарване на коледа и новата година.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”