Karbankal+Royal vs. Players Universe 2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
oilvk
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
Контакти:

Мнение от oilvk »

Нещо много бързо се заключи темата.Ти г-н администратор сигурен ли си че се проверява всичко ?
Потребителски аватар
oilvk
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
Контакти:

Мнение от oilvk »

Не искам да ставам предател.Обаче лично познавам един човек,на който от последния бъг му се удвои флота вече 10 дена играе безнаказано.Обяснете на какво се дължи това.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Дължи се на факта, че играчът не е докладвал, а администрацията не може да проверява всеки акаунт по отделно и да смята има ли удвоена флота или не. А дали ще си предател си е твоя работа, приятелят ти все още има шанс да си признае и сам. Иначе предполагам какво ще му се случи...
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Dec 19 2008, 22:33) Дължи се на факта, че играчът не е докладвал, а администрацията не може да проверява всеки акаунт по отделно и да смята има ли удвоена флота или не. А дали ще си предател си е твоя работа, приятелят ти все още има шанс да си признае и сам. Иначе предполагам какво ще му се случи...

брат ама ти честно ли го мислиш това ,ако се случи на теб дали ще докладваш или ще си признаеш ако намериш случайно куфарче с пари и ще идеш в полицията да докладваш за това амм неее не вярвам /имаше един случай такъв със намерено куфарче със пари тоя който го беше намерил и после го предаде на полицията получи един часовник от 30лв и потупване по рамото за награда :P
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Dec 19 2008, 22:38) брат ама ти честно ли го мислиш това ,ако се случи на теб дали ще докладваш или ще си признаеш ако намериш случайно куфарче с пари и ще идеш в полицията да докладваш за това амм неее не вярвам /имаше един случай такъв със намерено куфарче със пари тоя който го беше намерил и после го предаде на полицията получи един часовник от 30лв и потупване по рамото за награда :P
Брат - да - така го мисля - Ако ми се случи ще го докладвам-и съм го правил .Но да не влизам в подробности . Значи ли че всички играем честно докато ни хванат че не. А тогава започва рев по форума- че видите ли някой толерира други .Ай ай ай - па вземете прочетете повече в то форум ще разберете колко добри отношения съм имал с Роял като играещ .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Dec 19 2008, 22:46) Брат - да - така го мисля - Ако ми се случи ще го докладвам-и съм го правил .Но да не влизам в подробности . Значи ли че всички играем честно докато ни хванат че не. А тогава започва рев по форума- че видите ли някой толерира други .Ай ай ай - па вземете прочетете повече в то форум ще разберете колко добри отношения съм имал с Роял като играещ .

Брат,а може ли да питам защо беше наказан рояла за 10-ина дни преди около 20 дена?Ако не е свещена тайна разбира се ,че тогава в раздела с наказанията никой нищо не написа.Чисто информативно питам.
Последна промяна от thug на пет дек 19, 2008 10:15 pm, променено общо 1 път.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

"Дръж приятелите си близо, а враговете си още по -близо."
След като знам преди един рунд какво си изпати Карб от на роялчо сондите дълбоко се съмнявам да има некви топли чуства към Рояла.
И за пореден път повтарям членове на екипа се докладват в съпорта не тука.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ще ви кажа две думи, па който иска да верва...... в момента, в който Рояла започне да диша неправилно, то ще светне наказан. Вие си правете изводите..... да се разпространява, че този или онзи бил с админска протекция е направо обидно за нас.
Последна промяна от skorpionbg на пет дек 19, 2008 10:38 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”