Amber vs. Warlords

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

и така след отпадането на марулята време беше съотборниците му да вземат нещата в свой ръце.Да ама обаче някой от тях май реши че е по-добре направо да се предаде :)

[AMBER]BEC vs [Warlords]Kratos

Рециклажа е 50/50 г/д .

Нападателят поздрави:
2008-12-19 18:27:39 Докладвай

и на теб поздрави че посрещна
звезди скоро пак ще ти се белна че
позеленях
Защититника е доволен.Аз също съм много доволен още 1 пич по-малко :)
Тъй като си давам редовно коментара като лидер,мисла че е редно да дам и на противниковия лидер.Тук е момента да благодаря на екипа за толкова разнообразните секции че може и да събера малко инфо за обстановката в другия съюз.
Corry 15 hours, 0 days
Идиотттттттттт
как можа бреееее
опропасти всичко
сега иди ги гони....
това си е наливане...

идиот, идиот....
Явно другия лидер не е много доволен,но какво да се прави живота е радост и тъга.Все пак съм съгласен с него наистина добре ни наливат аз лично останах много доволен от самия него.
И искам като завършек да им пожелая малко късмет следващия път,защото наистина не е на тяхна страна.Шанс. :dizzy:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Тъй, тъй, тъй, тъй ... Да започнем тогава с коментара, че то мръкнало. Такам, на Весо му се скарахме, ама още не съм го поздравил. Та - честитка. Добро изпълнение, жалко, че нямаше и попадение. Поздрави и за защитника, че е посрещнал, ама то всеки би го направил, както се изрази джедиту - нали наливат ...
И само един въпрос - Джедиту, ти велик ли си ?!?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

Джедай не си ме разбрал правилно. Не си мисли че не съм знаел какво ще стане . Въпросът е , че наистина нямаме късмет . Литнах за да бутам или бутам или падам и пак ставам . Всичко друго е треперене някой да не те избута в класацията . Аз тези проблеми ги нямам не играя за класиране ако ми се белнеш и по теб ще литна. :a055:
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Dec 19 2008, 20:02) Тъй, тъй, тъй, тъй ... Да започнем тогава с коментара, че то мръкнало. Такам, на Весо му се скарахме, ама още не съм го поздравил. Та - честитка. Добро изпълнение, жалко, че нямаше и попадение. Поздрави и за защитника, че е посрещнал, ама то всеки би го направил, както се изрази джедиту - нали наливат ...
И само един въпрос - Джедиту, ти велик ли си ?!?
не съм велик с какво да съм велик?просто си поствам битките на съюза,събрали сме се готини хора и си се кефим заедно,доставяни удоволствие играта не виждам защо трябва да съм велик...всичко по темата и по предните е в кръга на закачката.нищо лично не се засягайте
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Много Готина Битка се е получила !!! Браво и на двамцата, добро изпалнение и :a055:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Има логика да се литне....както казах и на ВЕС, според мен с повече дини, но в такъв случай не е ясно дали щеше да има битка. Затова сега се получи хубаво зрелище, надявам се и двамата се радват на битката...предполагам Кратос повече :c022:

И моля ви...не се отказвайте в Симона :)

:crazy_pilot:
Потребителски аватар
M1p0
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 04, 2005 2:24 pm
Контакти:

Мнение от M1p0 »

поздравление на двамата учасници битката е много хубава и не е кой знае какво наливане 40к бойни точки реца е 50/50 и в 2-та учасника не е само в защитника но това си е мое мнение
Последна промяна от M1p0 на пет дек 19, 2008 7:35 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

КРАСОТА!!! :a013:
И не виждам наливане тук!
Колко от нас имайки флотата на нападателя биха литнали на защитника???-ВСИЧКИ
А колко от нас биха посрещнали, рискувайки да му съборят планетата,заедно с цялата тази флота???-МАЛЦИНА
Тогава- питам аз -за кого са аплодисментите???...и отговор не искам! :bravo:
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

did7 написа:QUOTE (did7 @ Dec 19 2008, 20:41) КРАСОТА!!! :a013:
И не виждам наливане тук!
Колко от нас имайки флотата на нападателя биха литнали на защитника???-ВСИЧКИ
А колко от нас биха посрещнали, рискувайки да му съборят планетата,заедно с цялата тази флота???-МАЛЦИНА
Тогава- питам аз -за кого са аплодисментите???...и отговор не искам! :bravo:
Абе мадам, пак не си в час..ти идея си нямаш колко флот има защитника в тази битка..поне двойно по-голям от нападателя ..нз защо така е литнал .Явно е бил удобен момента.

п.с Ок, ама поста ти си беше доста провокативен, сори пиле, ако съм те засегнал
А на тоя ******** ,onia-няма да му отговарям-да прочете поста на BEC и някой да му обясни какво значи-явно не може да чете горкия.
Последна промяна от seazar на пет дек 19, 2008 10:22 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

брао за битката може да пиете по едно за здравее браво BEC :crazy_pilot:
Последна промяна от Crashedd на пет дек 19, 2008 8:25 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”