[ANSR] RoYaL vs. [ВАНДАЛИ] AncienT_SouL

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Twistah
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 07, 2008 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Twistah »

Не, че играя във Втора, нито пък и ми пука особено за големите драми около бъгвания и т.н., но RoYaL-а я играе тази игра откакто я има ако не греша и след като е почнал по средата на рунда и е пълно с (i)-та като почнем от 0 и стигнем до 30 к точки не виждам какъв е проблема да дигне 700 к ако прави по 15+ часа онлайн на ден ? :c022: Преди да ме цитира някой устат тип, който е бил на легло 3 дена след като RoYaL е станал на 1во място заради огромния шок ще вметна, че няма да да отговарям на подобни индивиди...

Та по темата, че мн се отклоних - честито на RoYaL и гледай да не те хване нервата и да се откажеш заради ревльовци ! :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423075][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ейншънте, колонията не е много трудно да се направи... :) Колонизатор с мотивация, 4-5 склада за газ докато флота лети с мотивация....и така.Миналият рунд в 1ва каос направи същото с BGanio :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Да да най честния рунд е това определено :lol: вече разбирам защо играчи като саюз Инсомния се отказват,5-ти рунд на първа имаше подобни случки с тангра,поздравление Роялчо успя да го надминеш по бъгване :bravo:
надявам се се кефиш мн този рунд едвали ще можеше да смееш и да спайнеш някой играчи от топа,но друго си е администрацията да ти е зад гърба :a055:
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Рояле какви доказателства да видим като пишем на обратна връзка,ама явно съобщениятя ни потъват някяде по патя,съответно и отговор нямя :dizzy:
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

Twistah написа:Цитат(Twistah @ Dec 19 2008, 18:07) Не, че играя във Втора, нито пък и ми пука особено за големите драми около бъгвания и т.н., но RoYaL-а я играе тази игра откакто я има ако не греша и след като е почнал по средата на рунда и е пълно с (i)-та като почнем от 0 и стигнем до 30 к точки не виждам какъв е проблема да дигне 700 к ако прави по 15+ часа онлайн на ден ? :c022: Преди да ме цитира някой устат тип, който е бил на легло 3 дена след като RoYaL е станал на 1во място заради огромния шок ще вметна, че няма да да отговарям на подобни индивиди...

Та по темата, че мн се отклоних - честито на RoYaL и гледай да не те хване нервата и да се откажеш заради ревльовци ! :a055:
Нещата не са точно такива. Да спиш на компа и да гониш (i)-та пак не можеш да вдигнеш 20К точки за 3-4 дена, та дори и да купуваш ресурси. Но не е там въпроса. Въпроса е в друго , поради елементарни грешки бяха наказани с най-тежките наказания cufto, Atila, atomic и ред други ИГРАЧИ. Royal също бше наказан, но за 1 седмица някъде. Нека спечели рунда, аз бих се радвал , но чесно както играят всички.Нека погледне в началните си битки дали не съм го поздравявал за това. Но бъговете му станаха очевидни " не очевадни " че дори е възможно администрацията да не може да го разбере. Нали все пак всичко е измислено от човек. Няма да продължавам защото пак взех да се нервя а не ща.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Тази серия приключи . Всичко е ясно . На някой хора винаги друг е виновен че са победени в битка.
Приятна игра .

ПП- Няма не отговорено писмо на обратна връзка .И няма хванат и не наказан -за нечестна игра .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”