чао

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

не съм си и помислял че някога ще пиша такава тема но ето че и дойде времето,не смятам да играя повече тази игра не сямтам да давам по 2-3к кредити на рунд за да ме правят на идиот ,не смятам да очаствам повече в цирка на който прилича вселена 2 цирка в който най нахално се налива,бугва и заобикаля правилата както от играчи така и от админи пожелавам на оставащите приятна игра на админите приятно отглеждане на клоуни в цирка ви аз бях до тук весели празници
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
takera
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 25, 2008 1:07 pm
Контакти:

Мнение от takera »

MightyOne написа:QUOTE (MightyOne @ Dec 19 2008, 15:50) не съм си и помислял че някога ще пиша такава тема но ето че и дойде времето,не смятам да играя повече тази игра не сямтам да давам по 2-3к кредити на рунд за да ме правят на идиот ,не смятам да очаствам повече в цирка на който прилича вселена 2 цирка в който най нахално се налива,бугва и заобикаля правилата както от играчи така и от админи пожелавам на оставащите приятна игра на админите приятно отглеждане на клоуни в цирка ви аз бях до тук весели празници
:( :( на всеки ще му дойде времето ,но на теб не вярвах,че ще е скоро :a025:
Професионален пилот се отказва :crazy_pilot: :crazy_pilot:

ДА КАЖЕМ :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
[quote="MightyOne"]QUOTE (MightyOne @ Dec 9 2008, 19:15) абе имам 1 излишно знс някой изка ли да го купи за 10 грама сяра[/quote]
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Dec 15 2008, 12:25) Ти си знаеш как да играеш.[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Попътен вятър, бивши съюзнико ;) . Дано един ден пак се засечем из вселената.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Dec 19 2008, 17:50) не съм си и помислял че някога ще пиша такава тема но ето че и дойде времето,не смятам да играя повече тази игра не сямтам да давам по 2-3к кредити на рунд за да ме правят на идиот ,не смятам да очаствам повече в цирка на който прилича вселена 2 цирка в който най нахално се налива,бугва и заобикаля правилата както от играчи така и от админи пожелавам на оставащите приятна игра на админите приятно отглеждане на клоуни в цирка ви аз бях до тук весели празници
Знаех си, че Бог е милостив - първата добра новина за деня :bravo:
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Епа кой както иска ... Ако бях аз, първо щях да се уверя дали съм прав, после щях да обърна внимание на това, което се говори за мен, като си помисля, че това е лъжа /или не/, тогава ще си помисля дали ще говоря така /или клеветя/.
Ако си прав - попътен вятър.
Ама ако не си - насрещен ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

никога не си ме кефел :) радвам се че постъпваш правилно :bravo: :a013:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

До нови срещи братле и весели празници :bravo: :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Еншен за първи път виждам подобен тип играчи като теб, цял рунд да се скатаваш като мишка , и да си със всичките топаджии нещо като личен нап да не те нападат . А сега се вижда какъв играч си , да не вземе да те лети рояла и започваш до изпадаш във някаква шизофрения и да влизаш във некви филми там си ., ти не разбра ли докато играеш тая игра раям постоянно ще те лети и това беше начина да се откажеш уж ,че бъгвал роял не издържа на напана а иде със здраве и са наспиш веднъж като човек макар ,че това ти донесе лош късмет в играта
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Th1eF
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 21, 2004 10:41 pm
Контакти:

Мнение от Th1eF »

Довиждане, малък :-)

Жалко е, че сгъваш крилата. За съжаление, докато тази игра не се обгрижва от достатъчно голям екип на заплата, ще е така. Само че това надали ще стане. Роял и компания няма да ги коментирам, надали и Ривъра познава играта, както те я знаят. Всичко зависи от това кой как използва това познание.

Ancient_Soul, благодаря ти, че издържа най-дълго от всички ни. Когато останалите загубиха хъс и желание, ти продължи да събираш и водиш хора с вярата, че в тази игра трябва да има хищници, а не точкари и миньори. На добър час, друже!

[color=red][quote="Petkata96"]QUOTE (Petkata96 @ Apr 11 2009, 14:10) Моето искане е да се направи на мястото на скоро спиращата 3 вселена друга вселена,в която няма да има атаки.
Сигурен сам,че много хора ще ме оповаргаят,но ние се караме кой е по-добар,а така с тези атаки не можеш да се развиеш добре.[/quote][/color]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Dec 20 2008, 03:06) Еншен за първи път виждам подобен тип играчи като теб, цял рунд да се скатаваш като мишка , и да си със всичките топаджии нещо като личен нап да не те нападат . А сега се вижда какъв играч си , да не вземе да те лети рояла и започваш до изпадаш във някаква шизофрения и да влизаш във некви филми там си ., ти не разбра ли докато играеш тая игра раям постоянно ще те лети и това беше начина да се откажеш уж ,че бъгвал роял не издържа на напана а иде със здраве и са наспиш веднъж като човек макар ,че това ти донесе лош късмет в играта
оф боже ти толкова зле индивидче замалчи и недей да говориш некадърни измислици бил съм мишка а кво изкаш да съм бе някой като ме напада и аз да седа и да го гледам как ме рецка ли бе ламер бил съм в нап с целия топ с кой несъм се нападал бе само с зле и балака със сичко останало съм се нападал и това може да се потвърди от сички останали ясно ли ти е ела ми на нивото пак тогава ме коментирай
Последна промяна от MightyOne на съб дек 20, 2008 8:52 am, променено общо 1 път.
Hell was full so...
i came back!
Отговори

Върни се в “Off Topic”