ludianik vs TUNJO

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ludianik
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 7:31 am
Контакти:

Мнение от ludianik »

BOROVIN написа:QUOTE (BOROVIN @ Dec 19 2008, 09:50) Тъй като съм наясно с "теориата на вероятностите" и също съм реалист, мога само да кажа, че без да се знае часа на кацане с разлика 2-3 секунди, вероятноста да се засече флотата клони към 1 /безкрайност ... изводите си ги направете сами
ами верно е много малко да е вероятно, още повече че аз правех 3-ти рециклаж, атаката се беше върнала и я бях пуснал на сейф, за да не задълбавам за мен е просто кофти стечение на обстоятелствата, имал е късмет да влезне секунди след рецките. В правото си е да атакува, взел е спай, видял е 500 меги и 160 транса и по 6мил ресурс, литнал е, отцелил е момента, лошото е че става към 11ч иначе моеше и тото да пусне :a055:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

www.youtube.com/watch?v=sY-UXQi4E5c - Money Makin' System :)

Прекрасна флота, браво, и Весели празници ;) .
Последна промяна от LoaD на пет дек 19, 2008 11:08 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

BOROVIN написа:Цитат(BOROVIN @ Dec 19 2008, 09:50) Тъй като съм наясно с "теориата на вероятностите" и също съм реалист, мога само да кажа, че без да се знае часа на кацане с разлика 2-3 секунди, вероятноста да се засече флотата клони към 1 /безкрайност ... изводите си ги направете сами

Да не би да твърдите,че отнякъде съм знаел кога ще кацне нещо на планетата?Доста сериозно обвинение.Просто литнах на тъмно и ludianik може ако желае да потвърди,че докато летеше атаката ми не съм пратил и една сонда.
charovna

Мнение от charovna »

AnKoR написа:Цитат(AnKoR @ Dec 19 2008, 15:47) Да не би да твърдите,че отнякъде съм знаел кога ще кацне нещо на планетата?Доста сериозно обвинение.Просто литнах на тъмно и ludianik може ако желае да потвърди,че докато летеше атаката ми не съм пратил и една сонда.
Изглежда още по- подозрително :P
ludianik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ludianik »

но райд ме шпионира докато ти летеше така че може да сте вързани, понеже ти не си взел пълен спай и си го накарал него :a016:
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

nikborisov написа:Цитат(nikborisov @ Dec 19 2008, 15:54) но райд ме шпионира докато ти летеше така че може да сте вързани, понеже ти не си взел пълен спай и си го накарал него :a016:

Райд те е шпионирал защото му се обадих за рециклажа.Аз нямам какво да кажа повече по темата.Разбира се ще чета мненията и ако излезе още нещо мистериозно,ще се включа.Много ми е интересно,дали ще се намери някой,който да заяви че не би се възползвал от такава възможност.Това ще е върха на лицемерието.
ludianik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ludianik »

пич моля ти се замълчи с тея изказвания на земята има 70мил ресурс, кои ще тръгне да търси флот който се е разбил преди това ? :p140:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

nikborisov написа:Цитат(nikborisov @ Dec 19 2008, 19:50) пич моля ти се замълчи с тея изказвания на земята има 70мил ресурс, кои ще тръгне да търси флот който се е разбил преди това ? :p140:

Брат ти си мнооо зле , ония за какво бил литнал по рецки ти ,ам че от тия рецки по доходни бойни точки няма да намери бре. Да не казвам ти пък по какво ме летеше предния рунд постоянно опп да ме клошариш мините дето бяха на 13лв де постоянно :lol:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
ludianik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ludianik »

Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Dec 19 2008, 22:13) Брат ти си мнооо зле , ония за какво бил литнал по рецки ти ,ам че от тия рецки по доходни бойни точки няма да намери бре. Да не казвам ти пък по какво ме летеше предния рунд постоянно опп да ме клошариш мините дето бяха на 13лв де постоянно :lol:
ни са изказвай не подготвен моля ти са мислех те за умно момче, ама явно си по-зле и от мен, той изобщо ме ми е виждал рецките,даже не знае имам ли такива, нито ги е знаел дали са 5 или 5000, вади късмет да влезне на няколко секунди след тях, и опресни ми случея дето аз съм ти летял, което е 100% не възможно
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”