ludianik vs TUNJO

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ludianik
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 7:31 am
Контакти:

Мнение от ludianik »

ludianik vs. TUNJO

Бекъп

Няма кой знае каква история около битката. Решихме да приключим рунда, преди празниците и да се повеселим като хората, аз все пак ще врътна още една седмица и ако може ще няправя някоя битка.Иначе конкретно за тази уважение към tunjo, радвам се че стана хубава битка, добри % (от мен може да се иска повече), добри флоти и яко меле :bravo:

AnKoR vs. ludianik

Бекъп

ето и един нагъл хубавец които успя да се вреди и той, просто нямаше как да реагирам така се отцели че рециклажа се връщаше на 2-3 сек преди атаката му. Tunjo се изтри до мен ankor пита кое е бил до мен, щото е видял реца, обясних мо положението и той реши да литне по мен. Браво евала ти правя да летиш по човек които сега се е бил, голямо мъжество, предполагам че сега повече се уважаваш както казваш. Както и да е играта е за кеф ти простя.
И само 2 бисера на финал
AnKoR
2008-12-18 22:59:18 Докладвай

Да.Но ако бях върнал атаката,както
казах,все едно не уважавам себе си

AnKoR
2008-12-18 23:01:04 Докладвай

Ако това ще те успокои ще ти оставя да
ми бутнеш 300-400 реца преди
засичане на класацията.

смех голям :lol:
Последна промяна от ludianik на пет дек 19, 2008 10:42 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

За първи път пиша и затова не знам къде ще излезе това което пиша.Става въпрос за битката между мен и лудияник.Видях че е ударил някой но не знаех кого.Планетата беше паднала и затова предположих че е атакувал със звезди.Тъй като звездите са бавни реших да ги хвана като се връщат.Точките му бяха повече от моите така че можеше и той да спечели.Нямам никакви угризения че му засяках триста и няколко реца.Е отмъкнах и малко ресурс но това беше идеята.Да хвана някаква флота или ресурс който няма да може да вдигне.
ludianik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ludianik »

само забрави да споменеш че тая флота която търсеше летеше на сейв към теб :lol: и защо не писа в другата тема, казах ти и на ЛС че не ме бърка, защо се оправдаваш. Или сега ти е гузно че нацели ми нацели рецките :P и при положение че имаш цял спай че съм там с 500 меги и 160 транса и мислиш че няма да мога да се вдигна? странна работа. просто кофти стечение на обстоятелствата, пробвах да вдигна рецките, но бяха малко секундите, здраве да :bravo:
Последна промяна от ludianik на пет дек 19, 2008 12:09 am, променено общо 1 път.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

дай на идиота власт и глей сеир,дай на идиот ефир и глей панаир....
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
ludianik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ludianik »

Storm_Rider написа:QUOTE (Storm_Rider @ Dec 19 2008, 01:13) дай на идиота власт и глей сеир,дай на идиот ефир и глей панаир....
мнооо мъдра мисъл чак ти се чудя как я измисли
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ankor »

Да.Вече разбрах как се отговаря на тема без да създадеш нова.Както вече казах в новата тема,нямам угризения за това какво съм засякъл на планетата ти.Идеята беше да засека нещо пък било то и рециклатори.
ludianik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ludianik »

аз съм ги прежали тея рецки, ама ти не можеш още. Няма ли кои да направи бекъп, аз се опитах ама съм скаран с тея неща
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ankor »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 19 2008, 01:13) дай на идиота власт и глей сеир,дай на идиот ефир и глей панаир....
Ти пък кой си и знаеш ли изобщо за какво пишеш? :P
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Ще помоля играчите участници в битката да я поставят тук(видях че я има в съседната тема), както и да има бекъп към нея.До вечерта ако обичате.

P.S Разбрах че Ankor се е научил да работи в функциите на форума което е похвално :) .Същото така да се ограничите с личностните нападки или да ползвате ЛС.
Последна промяна от niki_god на пет дек 19, 2008 4:20 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
BOROVIN
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 20, 2007 2:14 pm
Контакти:

Мнение от BOROVIN »

Тъй като съм наясно с "теориата на вероятностите" и също съм реалист, мога само да кажа, че без да се знае часа на кацане с разлика 2-3 секунди, вероятноста да се засече флотата клони към 1 /безкрайност ... изводите си ги направете сами
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”