Технополис въпросче?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

:) дам сигурно си прав :) щом казваш иначе и аз на 800x600 цъкам без проблем :) дигна ли я на повече резолюцията почва да сече :) начи и така ще я карам и чакам на брата коледния подарък :) някъв Phenom x3 :) 4 гб някъде и ша му кажа яка видео да си сложи и там ще я цепя на макс :)

ПП:и кво 200к за нищо хвърлиха Rockstars :) за защита уж :P
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

ей шъ ме накарате да я инсталирам на е5200 @2500, GT 9500 (бая клокната) 512 DDR3 и 2г рам и да я се опитам я подкарам на макс @1680x1050
Ta мисълта ми е всичко е от windows-a :)
И да най-наложително за смяна ти е процесора. Без туй да ползваш 4г рам ще трябва сложиш 64бит windows...

П.С. Несериозно е в момента да даваш пари за AMD процесор... по всички параграфи са много назад.

Edit:
yeap играта си върви на макс без проблем (само view distance не ми дава да го дигам над 70 :( тъпа история)
Последна промяна от Pipone на нед дек 28, 2008 6:31 pm, променено общо 1 път.
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

Сменяй компа пич :b035: 8400 GS си е слаба карта, гледай преди всичко и буквичките отзад - GT,GS са само за красота.Пък и един нов комп ще ти седне по тънко.А и Технополис ,не знам ,ама ...по евтино и по -добър комп може да си вземеш от други места,там са само сакати добитъци :( .
Последна промяна от Troll на пет дек 26, 2008 6:06 pm, променено общо 1 път.
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

Макси,от ТП само тигани се купуват,Една затворена нонаме кутия с 4-5 ? вътре....
Съвета ми е да я рекламираш с думите насича ми на ГТА...с едни 200 лв напреде в сервиза ще се сетят кво да направят.
Геймърската индустрия я намразих след последните пазарувания в края на март месец,близо 3000$ .
После 6 месеца всички игри вървяха на Full HD,докато не излязат новите релийзи и пак почват едни ъпгрейди....
За начинаещите геймъри ще кажа ,квото и да купие след 6 месеца е остаряло... :(
Отговори

Върни се в “Off Topic”