Ухааааа добра бита трудно се хваща такъв играч аз лично сам виждал хора с бойни които няма и за 1 секунда да си оставят бойните на планетата а ти си го сгащил а рециклажа къде отиде :D взе ли си го или на произвола на съдвата
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от THE_SHADOW на ср дек 17, 2008 11:26 pm, променено общо 1 път.
Не разбрах връзката между избора на флот и умението на играча, ама явно вече и такова има А за рециклажа пише кво е станало, ама "кьорав карти не играе"
П.П. Добра битка, много добра битка
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Както казах рециклажа е сьбран с помощта на RoYaL и XaXo:
Секретар
2008-12-17 22:01:14
Рециклаторите ни пристигнаха и
успяха да съберат:
0 метал
2000000 кристали
0 газ
от: [3:151:10]
На този координат вече има:
0 метал
1895080 кристали
3598770 газ.
Изтриване
Секретар
2008-12-17 22:00:33
успяха да съберат:
7197540 метал
3302460 кристали
0 газ
На този координат вече има:
0 метал
3895080 кристали
3598770 газ.
успяха да съберат:
0 метал
1895080 кристали
3598770 газ
Благодария и на двамата за помощта
А сега искам да задам един ? на BPEMETO излезна от мод направи ми 99 спая уби ниякои друг сателит и 8 крьста и пак модна.Нешто почвам да се самниявам че си станал мишок СТРАХ ЛИ долавям в тебе.
Последна промяна от Sclassa на чет дек 18, 2008 7:00 am, променено общо 1 път.
[i]Има ли нещо да докаже, това , което е написано или е само напън да се каже нещо...
Колкото да звучи интересно...[/i]
Браво, браво... не те е срам да мизануляваш съотборника... Но така става когато си забравиш нещо ценно на планетката. Браво за битката, супер е станала
QUOTE А сега искам да задам един ? на BPEMETO излезна от мод направи ми 99 спая уби ниякои друг сателит и 8 крьста и пак модна.Нешто почвам да се самниявам че си станал мишок СТРАХ ЛИ долавям в тебе.[/quote]
Аз ако имах време за игра нямаше да правя модове а относно дали ме е страх дали е от теб ако си толкова мераклия ще махна мода и ще те атакувам ти си остани на планетата повярвай няма откакво да ме е страх!!!!!
Пожелавам ти приатна игра и все такива битки ще се видим когато имам време!!!
BpemeTo написа:Цитат(BpemeTo @ Dec 18 2008, 09:19) Аз ако имах време за игра нямаше да правя модове а относно дали ме е страх дали е от теб ако си толкова мераклия ще махна мода и ще те атакувам ти си остани на планетата повярвай няма откакво да ме е страх!!!!!
Пожелавам ти приатна игра и все такива битки ще се видим когато имам време!!!
Ще се видим тогава когато кажеш
[i]Има ли нещо да докаже, това , което е написано или е само напън да се каже нещо...
Колкото да звучи интересно...[/i]