............ стара мръсна!!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Dec 16 2008, 20:22)
Ами, бате, изкарва ме класната един ден от стаята, с още 3 момчета. Казва "Идете и пренесете лаптопите* в дирекцията". Отиваме ние, носим ги в дирекцията, питаме къде да ги оставим и ни се казва да влезем през една врата. Отваряме ние и... няма да се повтарям вече... ;) Ако щеш ми вярвай - не ми е фикс идея да ми вярва всеки.

Лоад
В кое според теб се състои шоуто на 12-ти клас? Ако си прочел мненията до сега - моля те спести ми вече споменатите от мене компоненти.

*Били се справили много добре нашите зрелостници на матурите и дарили на мойто даскало 99 лаптопа... (познай дали ги ползваме ;) )
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Бе да ви кажа аз на всички дет плюете горките ученици... плюйте колкото можете повече, но внимавайте да не уцелите не когото трябва - свестни все още се намират в набор `90/`91 , но по-натам е трагедия... Първокурсник съм и да ви кажа имам много пресен спомен как съм си изкарвал 12-ти клас - да завърших с много извинени отсъствия, но не нося пълна вина за това - отивам си аз на училище с ясната умисъл, че ще стоя на всички часове и се оказва изведнъж, че трябва да правя презентация или пък да оправям някой компютър, или да замествам учителката по информационни технологии ( майката на най-добрия ми приятел, но като я натикат да преподава на 4 класа в 1 и същи час се налагаше да бъде адаптивна). И в край на сметка какво стана с кандидатстването ми? Матурите бяха пълен фарс и пясък в очите и затова ми се опропасти 6.00 на кандидатстудентски изпит по физика(!!) в техническия - защото знаех с колко пълни 6-ци по математика се боря и колко от тях са изкарани честно. Тази година нещата може и да са различни, но аз не се надявам на това. Ваканцията си е къса, но пък достатъчна, за една солидна почивка.

hammer не слушай всичките глупости дет бяха изписани по темата - някои са верни, някои - не, някои на място, някои - не. Няма какво да се занимаваш със странични ядове ами мисли как да си запазиш психиката до Август месец и да започнеш да гледаш другояче на целия цирк около образованието ни :)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

MissFiona написа:QUOTE (MissFiona @ Dec 15 2008, 19:58) ...сбирщина от малолетни идиотчета, в каква тема попаднах само...
ходи гледай филма за 40 годишнаца девственица барем си избиеш комплексите :c022:
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 16 2008, 22:44) ходи гледай филма за 40 годишнаца девственица барем си избиеш комплексите :c022:

:lol: повечето са така а има и по страшния вариянт на 50 стари моми заеби ти другото :lol:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Zap написа:QUOTE (Zap @ Dec 17 2008, 00:41)
О Света Дево от Гуадалупе!!! Не мога да повярвам. Как се намери един, който да е минал матурите, да каже че наистина бяха пълен фарс... Евала за шестицата в ТУ бтв :a013:

ПП Абе това Warn 50% не се ли маха някога?
Последна промяна от hammer на вт дек 16, 2008 10:06 pm, променено общо 1 път.
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

мхм набор 91 максимум са добре после вече са изроди :) и аз си вървях 12 клас с явната мисъл че ще седя на даскало.ама към 9 и нещо 10 сутринта някой каже ай на кафе или в кръчмата :) е как да откаже човек ай после всеки по у тях :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Е при мен картинката беше по-груба- яви се директорката с репликата "Мирославе, трябва да направиш презентация за информационното табло" и ми връчи листче при което естествено аз не ходя на часове докато наредя слайдовете и се изпокарам с плазмата ^^
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 16 2008, 22:44) ходи гледай филма за 40 годишнаца девственица барем си избиеш комплексите :c022:
...казал кало, който е голям единствено, когато бъгва картинки... :) :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

hammer написа:Цитат(hammer @ Dec 16 2008, 22:39) Лоад
В кое според теб се състои шоуто на 12-ти клас? Ако си прочел мненията до сега - моля те спести ми вече споменатите от мене компоненти.
Честно ли? Смятах, че само смотаните го задават тоя въпрос (не са излагай, момче) :) . Най-хубавата му част е, че като че ли минава за 1 миг. А после бала минава сякаш близо 1 месец. И още за толкоз те боли и главата. Макар и да не съм споменавал, че е било шоу 12ти клас и да не разбрах защо ме пита, обясних ти.

Относно качеството на образованието и коя българска институция е "по-пародия" от друга, предлагам да не обсъждаме, че ще минем по страници и "Познай колата"..., щом се налага всеки, който иска да влезе в по-престижен университет (а не комбайнерство в Тутракан, задочно... образно казано) да си съдира гъза и парите на родителите по уроци... и айде стига толкоз, че и аз подех темата ;) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
MissFiona
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 16, 2007 12:34 pm
Контакти:

Мнение от MissFiona »

Storm_Rider написа:QUOTE (Storm_Rider @ Dec 16 2008, 22:44) ходи гледай филма за 40 годишнаца девственица барем си избиеш комплексите :c022:

Не се опитвай да пожелаеш кокалче, което не можеш да преглътнеш...
Отговори

Върни се в “Off Topic”