............ стара мръсна!!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 16 2008, 09:40) Ма след курорта (разбирай училище) и ваканция ли има?.Тц тц
Ники недей с тая ирония. Аз предлагам да се създаде синдикат на всички ученици, който да отстоява следните точки:

1во. Часовете да са по 15 минути.

2ро. Пред всяка стая да има автомат, от който дечурлигата да се освежават с водчица, винце и биричка след тежките 15 минути правене на ракетки, бой на даскалицата и хамалски псувни, все пак културни хора ли сме или не сме, защо децата да мръзнат на улицата по пейките и да се наливат като някакви пияници.

3то. Какви са тея грозни чинове, нека се заместят с маси и диванчета, нали евоюираме, трябва да им е удобно, не сме в средновековието.

4то. Учебните часове да протичат в плаващо училищно време, тоест, когато дойдат учениците тогава да започват занятията.

5то Коледната ваканция да започва от 1ви декември до 31 декември, след нея е Новогодишната, която да е от 31 до края на 1ви срок, междусрочна ваканция до края на втори срок естествено.

6то. Децата са нашето бъдеще, нека учителите ако е възможно да ги посрещат с бъклица, хляб и сол.

7мо. Задължително според мен е да се въведат заплати, да не са големи, но да се има предвид, за търпението което проявяват спрямо досадните учители, мисля, че заплати от порядъка на 2 учителски са достатъчно.

8мо. Организирано сафари включващо замеряне на старци с бутилки, мъчения на малки животни, мисля, че така насъбраната агресия ще се освободи.

9то. Църквата да канонизира учениците като светци и мученици.

10то. Да се приеме закон според който учениците винаги са прави.

11то. БАН да излезе със становище, че учениците са много по-умни от свойте родители.

12то. Пресата да престане да лансира тея профанни заключения, че с всяка изминала година учениците ни стават все по-глупави, това е една долна инсинуация.
Последна промяна от JackDaniels на вт дек 16, 2008 9:11 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Dec 16 2008, 10:00) Ники недей с тая ирония. Аз предлагам да се създаде синдикат на всички ученици, който да отстоява следните точки:

1во. Часовете да са по 15 минути.

2ро. Пред всяка стая да има автомат, от който дечурлигата да се освежават с водчица, винце и биричка след тежките 15 минути правене на ракетки, бой на даскалицата и хамалски псувни, все пак културни хора ли сме или не сме, защо децата да мръзнат на улицата по пейките и да се наливат като някакви пияници.

3то. Какви са тея грозни чинове, нека се заместят с маси и диванчета, нали евоюираме, трябва да им е удобно, не сме в средновековието.

4то. Учебните часове да протичат в плаващо училищно време, тоест, когато дойдат учениците тогава да започват занятията.

5то Коледната ваканция да започва от 1ви декември до 31 декември, след нея е Новогодишната, която да е от 31 до края на 1ви срок, междусрочна ваканция до края на втори срок естествено.

6то. Децата са нашето бъдеще, нека учителите ако е възможно да ги посрещат с бъклица, хляб и сол.

7мо. Задължително според мен е да се въведат заплати, да не са големи, но да се има предвид, за търпението което проявяват спрямо досадните учители, мисля, че заплати от порядъка на 2 учителски са достатъчно.

8мо. Организирано сафари включващо замеряне на старци с бутилки, мъчения на малки животни, мисля, че така насъбраната агресия ще се освободи.

9то. Църквата да канонизира учениците като светци и мученици.

10то. Да се приеме закон според който учениците винаги са прави.

11то. БАН да излезе със становище, че учениците са много по-умни от свойте родители.

12то. Пресата да престане да лансира тея профанни заключения, че с всяка изминала година учениците ни стават все по-глупави, това е една долна инсинуация.
:bravo: :k018: :k018:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Dec 16 2008, 10:00) ...
е то 10тото е прието...
Последна промяна от VaCaTa на вт дек 16, 2008 10:19 am, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

тоя път джаки ме разби :b010: :b010: :b010: така ще е супер особенно за заплатите :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

мамеее мъката да ви имам... а ти наеш ли какво е да прехвърляш с 10 нанки в банката 1 млн. ресурси, ааа??/
Последна промяна от DoNaTell0 на вт дек 16, 2008 12:26 pm, променено общо 1 път.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Ае чиновете верно са ни нови, само че е трябвало отгоре да са гладки, а не грапави. Така е кофти като чертаем. Явно са сметнали, че е по-красиво.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Then and now написа:Цитат(Then and now @ Dec 16 2008, 13:43) Ае чиновете верно са ни нови, само че е трябвало отгоре да са гладки, а не грапави. Така е кофти като чертаем. Явно са сметнали, че е по-красиво.
Дамммм, в последно време много неща са "отгоре гладки", вкл. и в училищата :c022: .
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Dec 16 2008, 08:19) Хамър, аз завърших тази година и ... Покрепям Фиона. Учудващо, нали ?!?
Да ти кажа и за мене гимназистите са нещастници, помаци, кретени, изроди, изчадия, УТАЙКИ, и т.н... Само дето ако всички бяха такива, нямаше да има такъв наплив за Уни в чужбина и, най-вече, нямаше да има толкова приети.
=> Какъв извод може да си извади човек - не всички са провали.
=> Какъв извод може да си извадим ние - не бива да говорим за всички, като за 1... било то като се критикува, хвали, хули и т.н... Пък не знам - правете каквото си знаете ;) Когато мене Фиона ме види да ги правя тия неща - тогава да си говори колкото иска и няма да кажа нищо ;)

Иначе за ваканцията - все ми е тая колко ще е. (Все пак - да сме по темата)

А иначе Джаки - всъщност канапенцата и диванчетата са по дирекции и учителски стаи... да се чудиш* откъде има пари да се купи, например, ъглов, кожен диван - 2х2 метра ;) И това е едно от млакото удобства които ми грабнаха окото в дирекцията ;)

* Без да ти казвам, че ни карат всяка година да даваме по 30лв. за училищната база... Смятай - 6 паралелки по, средно, 27-8 човека... и това по 12 и... става доста прилична сума от НЕОБЯВЕНИ парички, а ;) А иначе - само купиха чинове... Ние си събирахме пари за щори и за балатом, за боя, ние си боядисвахме... и допълнително сме задължени, от училището, да дадем по 30 лв... Яко ;)
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

hammer написа:QUOTE (hammer @ Dec 16 2008, 14:52) Да ти кажа и за мене гимназистите са нещастници, помаци, кретени, изроди, изчадия, УТАЙКИ, и т.н... Само дето ако всички бяха такива, нямаше да има такъв наплив за Уни в чужбина и, най-вече, нямаше да има толкова приети.
=> Какъв извод може да си извади човек - не всички са провали.
=> Какъв извод може да си извадим ние - не бива да говорим за всички, като за 1... било то като се критикува, хвали, хули и т.н... Пък не знам - правете каквото си знаете ;) Когато мене Фиона ме види да ги правя тия неща - тогава да си говори колкото иска и няма да кажа нищо ;)

Иначе за ваканцията - все ми е тая колко ще е. (Все пак - да сме по темата)

А иначе Джаки - всъщност канапенцата и диванчетата са по дирекции и учителски стаи... да се чудиш* откъде има пари да се купи, например, ъглов, кожен диван - 2х2 метра ;) И това е едно от млакото удобства които ми грабнаха окото в дирекцията ;)

* Без да ти казвам, че ни карат всяка година да даваме по 30лв. за училищната база... Смятай - 6 паралелки по, средно, 27-8 човека... и това по 12 и... става доста прилична сума от НЕОБЯВЕНИ парички, а ;) А иначе - само купиха чинове... Ние си събирахме пари за щори и за балатом, за боя, ние си боядисвахме... и допълнително сме задължени, от училището, да дадем по 30 лв... Яко ;)
хамар аз пак познавам много тапи парчета дето мама и тати бутнат една пачка на директора и о 6 по всичко в дипломата....понаучат език и ходят в чужбина има и такива висши училища в които е безплатно :P
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

а я сметнете 40 х 10 х 22 и това е само осми клас а има и 9 и 10 и 11 и 12 за какво говориме ? директора дава пример като се разхожда из училището с кубура с патлака и бяло виктори в устата ... кво да говориме ?
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
Отговори

Върни се в “Off Topic”