Speed Рециклажи, спам, цветя

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Dec 15 2008, 00:24) М да,само дето в булфлийт средите ми викат "гъз" :) .Ако и сега не моеш да ме раберш не знам как да ти го обясня повече.

Брех, че незнаех . Другия път ще си говорим със партньорите ми по булфлииски

И само за протокола оберон, не е ли член по буфлииски :) Ама какво ли разбирам , като съм толкова простоват
Последна промяна от Mo`Money на нед дек 14, 2008 11:44 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Dec 15 2008, 00:30) Брех, че незнаех . Другия път ще си говорим със партньорите ми по булфлииски

И само за протокола оберон, не е ли член по буфлииски :) Ама какво ли разбирам , като съм толкова простоват

не споменавай, напразно името "OBERON"-ово ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Според мен (като участник) основен проблем на вселената е липсата на газ. В момента е доста по-изгодно да летиш за метал и да продаваш за газ отколкото да астрополираш.

Вселената има нужда от газ, рециклажите сами ще се наместят!
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Ще ви кажа нещо от кухнята - всички промени са въведени от играчи. Ривъра и неговите програмисти ни натрапиха много малко промени последните 2 години, без да броиме корекциите покрай скиновете. Всички ограчничения и т.н. са излезли от разделите за предложения. Всеки админ е внасял предложения за промяна според начина си на виждане какви играчи би трябвало да играят в дадена вселена. В спийда са такива ограниченията, защото типа играчи който се очаква да играят е: да имат желание мините да са им на макс, да имат желание да си балансират акаунтите и най-вече да играят в зоната над 500К точки, където това е постижимо. Това е.

В момента няма газ, защото хората със скорости, нямат какво друго да играят. Всички ползват карти на астероидите. Т.е. знаят къде са новите и ги обират. Всички имат карти на бъдещи (и) и ги обират. Не може да се очаква да бъде друго. Все пак трябва нещо и те да правят. Чудно ми е как биха играли те ако има 10 полета по астероиди, 10 полета по чужд рециклаж и 10 полета по (и) на ден. Но това за мен е равносилно на спиране на вселената. Защото ако и тези със скоростите се откажат и спрат да играят, никой няма да остане.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

И...след многото спам :)

Ако ще да има повече битки...то играчите трябва да се възстановяват бързо. Един вариант е рециклажа да пада на планетата на човека, който е летял и ударил...това обаче обезмисля рецките. Ако полето за рециклиране има период, в който се вижда само от нападател и защитник....или рециклаторите на нападателя могат да летят един вид мотивирани към него...в смисъл да може да превари, хората, развити на скорости и рецки (този вариант отново изисква нападателя да има достатъчно рецки да си събере боклука)...някакви такива работи ми се въртят в главата.

Относно финалните битки си настоявам за бота или някаква такава форма на отказване от играта. Добре е да няма битки с активни играчи, причините мисля са ясни на всички.

Та...относно първото ако някой разбиращ каже дали е възможно или идеята да се развие ако ви харесва ще е добре.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Ако проблема с астероидите е, че се появяват на постояни места защо не се въведе периодична промяна на местата от където се пускат?
Отговори

Върни се в “Off Topic”