Speed Рециклажи, спам, цветя

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Изобщо нищо не бъркам. Там имаш 50к и тук имаш 50к ...... останалото е начин на игра. Като офнеш за 2 часа, и си със 150к по планетите, ама съседа е литнал и те е ограбил вече, щото 150к са си примамливо нещо. Като те изтръска 2-3 пъти и вече почваш да гледаш на кръв ;) Връщаш му го, заражда се боя..... колко точно струва да си макснеш мините до 25-то ниво? 30-40кк нали? Не е непостижимо за никой. Всеки ден вадиш 10 млн. от тях.... дори да си загубиш флотата, след 3-4 дни пак се озърташ за жертви. И какво пречи 25-то или 21-во ниво? Искаш да си топаджия - играеш! Искаш да влизаш за по 2-3 часа и да си в топа? Не става .... това е ;) Ами шпионажа? И той ли не ви харесва? Нали искахте бой. Ето ви условия ...бийте се. Мисслете малко и играйте. Не правилата са ви болката .....
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Мен ме издразни някав конфедерат дето ми зе реца 2 мин преди да стигна аз :( Не мога да разбера защо той трябва ми го вземе при положение, че аз съм си го изработил с битка :p018: А той единствено развива скорости и прави танкери... И кой е по-добър играч - аз дето съм в топ10 по БТ или той дето е в топ20 по ресурсни?

П.П. Не става дума за спийда.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед дек 14, 2008 5:49 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Dec 14 2008, 17:33) Изобщо нищо не бъркам. Там имаш 50к и тук имаш 50к ...... останалото е начин на игра. Като офнеш за 2 часа, и си със 150к по планетите, ама съседа е литнал и те е ограбил вече, щото 150к са си примамливо нещо. Като те изтръска 2-3 пъти и вече почваш да гледаш на кръв ;) Връщаш му го, заражда се боя..... колко точно струва да си макснеш мините до 25-то ниво? 30-40кк нали? Не е непостижимо за никой. Всеки ден вадиш 10 млн. от тях.... дори да си загубиш флотата, след 3-4 дни пак се озърташ за жертви. И какво пречи 25-то или 21-во ниво? Искаш да си топаджия - играеш! Искаш да влизаш за по 2-3 часа и да си в топа? Не става .... това е ;) Ами шпионажа? И той ли не ви харесва? Нали искахте бой. Ето ви условия ...бийте се. Мисслете малко и играйте. Не правилата са ви болката .....
Ми да закво изобщо да летиш, като по правилата може единствено да си копаш без да те накажат и да си в топа без цял рунд и единия си кръстосвач да мръднеш.Ей го и скорпа ви го каза.Копайте и му го натаковайте на летенето.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
charovna

Мнение от charovna »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Dec 14 2008, 18:44) Мен ме издразни някав конфедерат дето ми зе реца 2 мин преди да стигна аз :( Не мога да разбера защо той трябва ми го вземе при положение, че аз съм си го изработил с битка :p018: А той единствено развива скорости и прави танкери... И кой е по-добър играч - аз дето съм в топ10 по БТ или той дето е в топ20 по ресурсни?

П.П. Не става дума за спийда.
Лично мнение: Това на теб никак не ти отива да го кажеш :)
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Еми да, само с копане и висене да си пазиш ресурс..е откраднали ти там 1-2 милиона..после разни уроци в трибуната, а и разликата между 21 и 25 е горе-долу двойна.Някой тертет да каже, но все си мисля ,че е над 20 милиона 100 вербувания, гласуване плюс добив.На кой ден се максват мините-ами да речем на 20тия и какво остава , 40 дена по 20-само от там 800к..е добре си е така.Къде са бат бойко и някой познат.... :)
Последна промяна от seazar на нед дек 14, 2008 6:11 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Кво копаене бре Евил, на 30-40к и си приключил с мините ..... после прави каквото душа ти ще...кеф ти да летиш, кеф ти да се ръчкаш с някой по форума....па ако искаш и може и да поиграеш...каквото щеш правиш. Възможности много....
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Dec 14 2008, 19:55) Ми да закво изобщо да летиш, като по правилата може единствено да си копаш без да те накажат и да си в топа без цял рунд и единия си кръстосвач да мръднеш.Ей го и скорпа ви го каза.Копайте и му го натаковайте на летенето.
Aбе не става само с копане, Ивъл, трябва си и летене по рециклажи, и (i)-та :) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Ха-ха, само че тебе едно време трябваше геро да те пази от мене ;) Така и така после не ми беше в точките :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
charovna

Мнение от charovna »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Dec 14 2008, 19:05) Ха-ха, само че тебе едно време трябваше геро да те пази от мене ;) Така и така после не ми беше в точките :)
Ухххх, много влизаме в офф, ама това, че теб те е било страх от Геро, аз кво съм виновна!? :P
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Dec 14 2008, 18:03) Кво копаене бре Евил, на 30-40к и си приключил с мините ..... после прави каквото душа ти ще...кеф ти да летиш, кеф ти да се ръчкаш с някой по форума....па ако искаш и може и да поиграеш...каквото щеш правиш. Възможности много....
Мина ми мазохистичния период когато давах смс-и за булфа.Сега си плащам 25 кинта на месец ама знам, че сървъра го няма само веднъж седмично за профилкатика,като пипнат нещо веднага си описват какво точно са напрвили и спокойно мога да си пия бирата и да не се притеснявам че в 4 сутринта ше получа смс ше си включа комап и заради гадните кукита няма да мога да се логна.Виж може и да се навия да давам пари за продукт дето е завършен ама за тая боза дето е в момента мога само да кажа -Мерси за кафето,ама поне чай да беше а то си е гола вода.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”