П.С. Все още обмислям варианта за праг 500к и мисля, че може и да го приемем. Ако има някакво решение, то ще бъдете уведомени всички
Speed Рециклажи, спам, цветя
-
skorpionbg
Транспорта във Вселена Спийд е лукс. Който иска да си го позволи, то трябва да си напъне задника и да се навре в шамарите. Лесно е да играеш на 50-60к ..... на 500-600к става вече тегаво и там би трябвало да виреят тези, който са на върха на хранителната верига
П.С. Все още обмислям варианта за праг 500к и мисля, че може и да го приемем. Ако има някакво решение, то ще бъдете уведомени всички
- Svilko
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
- Контакти:
Скоро ще има Резидънт Ивъл на живо в България
Гледате как 100 човека гонят 500к ресурсни точки и вечер обикалят из улиците като зомбита.. и 100к мисля, че е добър праг. А понятието съюз се обезсмисля <-- всеки в съюза си играе поотделно и накрая само си събират точките заради класацията. По-добре да не се вика съюз ..
Ако има някакво значение мнението ми...не е добре да се правят промени по средата на рундовете. Резултатите от дадени правила може да служат за промени в следващи рундове. Доста по - важно според мен е да няма "финални битки" ... това е истинския фарс в играта. Ако толкова иска да се разбие някой в някой....нека го направи официално без да се начисляват бойни точки и ресурс от рециклажа за посрещналия.
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
Machoni написа:Цитат(Machoni @ Dec 14 2008, 13:09) Ако има някакво значение мнението ми...не е добре да се правят промени по средата на рундовете. Резултатите от дадени правила може да служат за промени в следващи рундове. Доста по - важно според мен е да няма "финални битки" ... това е истинския фарс в играта. Ако толкова иска да се разбие някой в някой....нека го направи официално без да се начисляват бойни точки и ресурс от рециклажа за посрещналия.
А тогава кой глупак би посрещнал ?
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
Прав си за това...никой. Сега какъв е смисъла на това...наливане до дупка с тия финални битки. Аз като искам да спра бия мода или се трия. Ако толкова искат битки да има...нека има един бот с 1 мил. унита и да си се финализират ако искат и по 20 пъти.
Има явни примери как точно с т.н. "финални битки" се решават рундове. Този също не би направил изключение. Има хора, на които им е важно да спечелят...и какъв е смисъла на това, ако някой сърдитко, на който си взел реца и неговия съюз решат да се забият в конкурента...???
И да е ясно...аз купа не искам...!!!
едит: Мисля Скорпа идеално знае какво имам предвид с втория си абзац.
Има явни примери как точно с т.н. "финални битки" се решават рундове. Този също не би направил изключение. Има хора, на които им е важно да спечелят...и какъв е смисъла на това, ако някой сърдитко, на който си взел реца и неговия съюз решат да се забият в конкурента...???
И да е ясно...аз купа не искам...!!!
едит: Мисля Скорпа идеално знае какво имам предвид с втория си абзац.
Последна промяна от Machoni на нед дек 14, 2008 12:36 pm, променено общо 1 път.
-
skorpionbg
отворен съм за всякакви идеи относно "финалните боеве" ...... относно Отборния рециклаж, мисля, че не е късно да се въведе ...... а мнението на всеки е важно за мен, било то и само да породи някоя друга идея, която да може да се приложи!
Трябва да знаете, че правилата са измислени от нас, играчите... въведени са не защото на някой му е скимнало да има ограничения, а поради факта, че е трябвало една или друга схема да бъде възпрепятствана..... хубаво е това последното да го знаете и да си го повтаряте!
Трябва да знаете, че правилата са измислени от нас, играчите... въведени са не защото на някой му е скимнало да има ограничения, а поради факта, че е трябвало една или друга схема да бъде възпрепятствана..... хубаво е това последното да го знаете и да си го повтаряте!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
За да си на 500-600к обаче трябва да копаш и да копаш много.Другия вариант е търговията, но колко хора могат да са търговци в тази вселена и ще издържат - сам си знаеш.А за да копаш е нужно време.И какво - накрая всичко опира до това да зомбиш.Колкото повече се прави играта, така че хората без или с незначителен личен живот да са облагодетелствани - толкова по-малко хора ще има.Всички търпят, търпят, накрая теглят една майна и спират да си тровят нервите.Целта не е ли друга?skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 14 2008, 13:03) Транспорта във Вселена Спийд е лукс. Който иска да си го позволи, то трябва да си напъне задника и да се навре в шамарите. Лесно е да играеш на 50-60к ..... на 500-600к става вече тегаво и там би трябвало да виреят тези, който са на върха на хранителната верига![]()
П.С. Все още обмислям варианта за праг 500к и мисля, че може и да го приемем. Ако има някакво решение, то ще бъдете уведомени всички![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Така е логично,ама вече 2 рунда не е така.Karbankal написа:QUOTE (Karbankal @ Dec 14 2008, 11:16) . По принцип съм - за или няма транспорт или има за всички - но явно с това правило няма се преборим .
и това за прага-ами миналия рунд имаше случай на зануляване на ак. на 200к от такъв на 2милиона...и това ли е справедливо?
Последна промяна от seazar на нед дек 14, 2008 1:13 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Мисля...без да имам претенции, че знам...това с коефициента за транспорт е направено, за да се следят по малко акаунти от гледна точка за наливане с транспорти.
То логичното е както казвате - или има, или няма... но ако има все има тарикати, които ще се наливат до дупка.
Относно отборния рециклаж логично е да литнат всички съюзници да събират...ама после как ще връщат?
Отговорете на тия въпроси и ще имаме правила...аз не мога да дам добър отговор и на двата.
То логичното е както казвате - или има, или няма... но ако има все има тарикати, които ще се наливат до дупка.
Относно отборния рециклаж логично е да литнат всички съюзници да събират...ама после как ще връщат?
Отговорете на тия въпроси и ще имаме правила...аз не мога да дам добър отговор и на двата.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
точно !Machoni написа:Цитат(Machoni @ Dec 14 2008, 13:09) Ако има някакво значение мнението ми...не е добре да се правят промени по средата на рундовете. Резултатите от дадени правила може да служат за промени в следващи рундове. .......
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]