Ето и още една добра битка на сметката на Purgatory с главно действащо лице Mad Season История няма просто прави поредния преглед из галактиките за някоя позабравена флотичка и хоп Ненко явно се е позаиграл с Ненка и забравил да посрешне клетите корабчета Резултата -1.5M газ и 75нанки разход но Пълни складове
Желаем скоршно въстановяване на Ненко
А нещо такова.....бекъпи, ала бала?И кирилицата ви я нема, и бекъпите...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
BOROVIN написа:QUOTE (BOROVIN @ Dec 13 2008, 11:41) за сазаление не знам как се правят бекапи , а и сега разбрах как се ползва
Ползвай Кирилизатор .. моля, които ги разбира тя неща да помогне.
хубави битки на деат мача ще направя един финал с някои на моите точки ако имате желание стига да не съм прекалено слаб за вас
Последна промяна от Dart_Maul на пет дек 19, 2008 2:43 pm, променено общо 1 път.
Боровинк,а не ли те омръзна да седиш все на малки точки и да биеш ламетата бре. качи са там горе да побахтаваш и малко топа ,че хептен паяжина са хванали тия там горе. е ся ако не знаеш как да играеш в топа те разбирам напълно , че шубето е голямо
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.