Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Th1eF написа:Цитат(Th1eF @ Dec 12 2008, 12:08) Първа вселена - вселената на "майсторите" и майсторите. Най-болните егоманиаци в тази игра, хората, които се борят кой ще извади най-големия ... унищожител. Надали ще играя, тези, с които си струваше да се играе, отдавна ги няма. Всичко останало се надкопава и после се бие в гърдите. Колко жалко, че няма мина за метал 78-мо ниво. От хиените диос дето все още мърда, около него само дребни риби. Мда, тази игра отдавна е превъртяна.
Браво пост на място, тука е мястото да погледнат и админите на играта за статистиката и да започнат да мислят нови неща при задаващия се нов рунд във 1-ва , че хептен ще намалят крастоболните
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 12 2008, 13:25) Вселена 1 ще си остане в сегашния вариант.
Скорпи, дано в тези си вид вселената да се съберат повечко народ и тука е момента да предизвикам всички сериозни играчи да се регнат и да направят един достоен и хубав рунд пълен с интриги и битки и стигате сте ми пасували всичките ,че ще взема точилка зад вратата и всеки по един по отделно ще ва шлипам по дупето
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.