Между другото за друго го сложих тоя пост... макар и да се досещам кой от двата акаунта е по-желаният - уточнявайте за този на 800к ли говорите или за този на 70к
дава се акаунт - Вселена 2
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ламугиииииииииииииии къде сте тръгнали
.Здрасти Летален.А може ли аз да покопам хи хи.Или пък да по пиратствам.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Кандидатствам за акаунта на атомик (830к). Ако ми бъде даден шанс, собственика няма да остане разочарован.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
-
Maro Magelan
- Редник (Private)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:10 pm
- Контакти:
.......................
Последна промяна от Maro Magelan на ср дек 03, 2008 4:44 pm, променено общо 1 път.
Причина: Хмм, да си чувал нещо за кирилица?
Причина: Хмм, да си чувал нещо за кирилица?
са несъм го чел цялото , но и аз се записвам и за двете ако някой ми продава някой да ми пише на лс

[quote="MightyOne"]QUOTE (MightyOne @ Dec 9 2008, 19:15) абе имам 1 излишно знс някой изка ли да го купи за 10 грама сяра[/quote]
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Dec 15 2008, 12:25) Ти си знаеш как да играеш.[/quote]
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Dec 15 2008, 12:25) Ти си знаеш как да играеш.[/quote]
ама трябвало е да почетеш, защото акаунта на atomic(830k) вече е оранжев и така ще е до края на рунда, т.е наказан е.takera написа:QUOTE (takera @ Dec 11 2008, 16:23) са несъм го чел цялото , но и аз се записвам и за двете ако някой ми продава някой да ми пише на лс![]()
![]()
Последна промяна от dimas на чет дек 11, 2008 10:47 pm, променено общо 1 път.