Благодарско!!!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Съветвам те да се включиш в инициативата "Не поствам пил (или махмурлия)!" ;)
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Той си е за друга инициатива:"Не поствам,защото съм смешен" ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Bao-Morao написа:Цитат(Bao-Morao @ Dec 10 2008, 16:17) Благодаря на Админ Уни 3 за бързината! Флотата ми изчезна в дънземя и за по-малко от 24 часа всичко си е на мястото. Благодаря и на smile за съветите, че иначе го бях закъсал отвсякъде... :k014:
Ах... колко мило! Колко благо и топло ми стана на душата от тези прекрасни думи... :t010:
Сърдечно се радвам, че все още се намират такива мили и благодарни хора, като теб Bao-Morao... :) Благодаря ти! :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
the_predator

Мнение от the_predator »

Bao-Morao написа:Цитат(Bao-Morao @ Dec 10 2008, 18:17) Благодаря на Админ Уни 3 за бързината! Флотата ми изчезна в дънземя и за по-малко от 24 часа всичко си е на мястото. Благодаря и на smile за съветите, че иначе го бях закъсал отвсякъде... :k014:

ЕВАЛА :bravo:
desolator
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 17, 2008 3:07 pm
Контакти:

Мнение от desolator »

Така е админите са си супер ето преди няколко дена ми изчезна малко флот до 5 часа се върна.
[url=http://rayne.hellawack.net/downloads/Eggward_-_HD_Mod.swf][/url]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Па някой ако си мисли, че е лесна работа..... след усилена кореспонденция с едно...девойче, и опита ми да й измъкна някаква информация къде и кога е ударена... на края успях да получа.....само времето на удара. А колко лесно щеше да е да прати доклада, който исках....... та тая гимнастика някъде около половин ден отне.... вервайте ми, при някакъв срив лудницата е голяма...и повечето от вас ама хич ни не улесняват :arg:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 12 2008, 10:40) Па някой ако си мисли, че е лесна работа..... след усилена кореспонденция с едно...девойче, и опита ми да й измъкна някаква информация къде и кога е ударена... на края успях да получа.....само времето на удара. А колко лесно щеше да е да прати доклада, който исках....... та тая гимнастика някъде около половин ден отне.... вервайте ми, при някакъв срив лудницата е голяма...и повечето от вас ама хич ни не улесняват :arg:

Съгласен съм с теб . Обаче повечето играчи са настроени войнствено към вас ад мините . То и заради това играчите измислиха изречението /админите са виновни за всичко /Така е Българите сме интересен народ , единия като пръдни другия ще се посаре . Ето роял го нарочиха за бъгер и тва е повечето играчи няма а да си променят мнението за него или комшията таско глупака, при всяка една кражба 1-во търсят него . Затова аз съм за това да си помагаме взаимно без , шмекерии без бъгове баз караници ако има нещо да се докладва а не да се мълчи , и ще видите колко по интересна ще стане играта тогава :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Mo`Money, ако не сте разбрали, то и ние сме съвсем нормални хора, нито имаме по 4 топки...нито за нас денонощието е с по 50 часа ..... помагаме ви да играете. Каквото можем правим. Няма случай някой да е подходил нормално и да не му е оказано съдействие. А когато се налага наказание, то винаги се проверяват редица неща. Ако хванем някой в крачка - гори! .... е, може и да изгори някъде и мокрото покрай сухото, но това са % допустими жертви :lol:
Отговори

Върни се в “Off Topic”