Честит ви Празник, Студенти !

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Айде честито и пускайте модовете и го подкарвайте :a055: :a055: :a055: :a055: НАЗДРАВЕ, Хора !!!
А на Брат ми, Кратос и другите рожденници днес. ЧРД и да сте ми живи и здрави !!! много успехи в живота, любовта, и сяко едно ваше начинание. НАЗДРАВЕ !
Последна промяна от DarkWatch на нед дек 07, 2008 11:31 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

мерси ай наздраве и от мене сутринта в 8 отплавам на Цигов чарк :) бия дългия сейв и от време на време ще влизам :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

maks написа:QUOTE (maks @ Dec 8 2008, 00:36) мерси ай наздраве и от мене сутринта в 8 отплавам на Цигов чарк :) бия дългия сейв и от време на време ще влизам :)
хаха приятно искарване...аз па ще карам на компа да чета форума и да се смея с ставащото в 3та и най вече 2ра....ке умрам ..
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

някой ще ходи ли на Пампорово..... :P
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Благодарим. И честито и на рождениците днес, добре ме подсети, че трябва да се обадя на един такъв...

Приятно изкарване хора и да се помните с добро, че може с някои се не видим скоро... :P
Последна промяна от LoaD на пон дек 08, 2008 12:25 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
charovna

Мнение от charovna »

I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Dec 8 2008, 01:02) някой ще ходи ли на Пампорово..... :P
Някои ще ходят, ама не точно утре :P
Честит празник на всички студенти. Да сте живи и здрави и мнооого ученолюбиви :a055:
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Dec 8 2008, 01:21) Някои ще ходят, ама не точно утре :P
Честит празник на всички студенти. Да сте живи и здрави и мнооого ученолюбиви :a055:
живи и здрави не стига ли.... :a055:
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 8 2008, 01:20) Благодарим. И честито и на рождениците днес, добре ме подсети, че трябва да се обадя на един такъв...

Приятно изкарване хора и да се помните с добро, че може с някои се не видим скоро... :P
Ти си добър човек както и сички други в тая игра :) Само с добро ще се помним както винаги разбира се :) :a055: :a055: :a055: :a055: :a055: :a055:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Честит празник и от мен :) ...
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Благодарим и честит и от мен ... Е, за съжаление някои ще празнуват, други сме наряд ... Няма как, военна му работа. Иначе казарма, казарма, ама успяхме да вкараме нещичко ... Който разбира от алкохол, знае какво е това, колко е скъпо и колко е ценно. А също така, че е най-доброто от вида си в България ... И разбира се, алкохола, който пия като излизам и не ми се пие ракиджок ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”