А на Брат ми, Кратос и другите рожденници днес. ЧРД и да сте ми живи и здрави !!! много успехи в живота, любовта, и сяко едно ваше начинание. НАЗДРАВЕ !
Честит ви Празник, Студенти !
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
Айде честито и пускайте модовете и го подкарвайте
НАЗДРАВЕ, Хора !!!
А на Брат ми, Кратос и другите рожденници днес. ЧРД и да сте ми живи и здрави !!! много успехи в живота, любовта, и сяко едно ваше начинание. НАЗДРАВЕ !
Последна промяна от DarkWatch на нед дек 07, 2008 11:31 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
хаха приятно искарване...аз па ще карам на компа да чета форума и да се смея с ставащото в 3та и най вече 2ра....ке умрам ..maks написа:QUOTE (maks @ Dec 8 2008, 00:36) мерси ай наздраве и от мене сутринта в 8 отплавам на Цигов чаркбия дългия сейв и от време на време ще влизам
![]()
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
Благодарим. И честито и на рождениците днес, добре ме подсети, че трябва да се обадя на един такъв...
Приятно изкарване хора и да се помните с добро, че може с някои се не видим скоро...
Приятно изкарване хора и да се помните с добро, че може с някои се не видим скоро...
Последна промяна от LoaD на пон дек 08, 2008 12:25 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
charovna
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
живи и здрави не стига ли....charovna написа:QUOTE (charovna @ Dec 8 2008, 01:21) Някои ще ходят, ама не точно утре![]()
Честит празник на всички студенти. Да сте живи и здрави и мнооого ученолюбиви![]()
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
Ти си добър човек както и сички други в тая играLoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 8 2008, 01:20) Благодарим. И честито и на рождениците днес, добре ме подсети, че трябва да се обадя на един такъв...
Приятно изкарване хора и да се помните с добро, че може с някои се не видим скоро...![]()
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Благодарим и честит и от мен ... Е, за съжаление някои ще празнуват, други сме наряд ... Няма как, военна му работа. Иначе казарма, казарма, ама успяхме да вкараме нещичко ... Който разбира от алкохол, знае какво е това, колко е скъпо и колко е ценно. А също така, че е най-доброто от вида си в България ... И разбира се, алкохола, който пия като излизам и не ми се пие ракиджок ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]