Warlords vs. Pirana Епизод 2

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

goliat написа:Цитат(goliat @ Dec 7 2008, 19:06) какъв сейв бе брато!на 700-800гр домашна и 1,5л широка мелнишка който може да направи сейв да пише.бъди сигурен че и монитора не се вижда!
Сейва колега се прави преди тея неща :c022: .Па ако не става, има ваканция ура помощ от комисията за защита на потребителите такива ми ти работи.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

goliat написа:Цитат(goliat @ Dec 7 2008, 19:06) какъв сейв бе брато!на 700-800гр домашна и 1,5л широка мелнишка който може да направи сейв да пише.бъди сигурен че и монитора не се вижда!
Ти чуваш ли се като лъжеш ? или по-точно мислиш ли като лъжеш ? Аз съм 197 см. 112 кила съм и бъди согорен, че не съм слаб алкохолик, на 17 години съм. От едно шише Домашна ракийца ( 1 Литър ) с едно аверче и 3-4 бири (на човек ) бях в несвяст преди няколко седмици. А ти ми говориш че си Джаснал малко повече от литър ракиджос и то самичък. :lol: :lol: :lol: :lol: :crazy_pilot: Както тука в моето, малко градче имаме един лаф "Вари се Снимай на Върбан и се осазнай"

П.П. Битките са много добри :) И 12 рунда пълнят душицата ми :) Тоя, който каза, че не би направил такава битка, защото е много назаде, е аз ще му кажя, че много се лъже, защото това са много WP и с ресурса от рециклажя се избива загобата ;)
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Мисля, че темата не заслужаваше подобно ..... спамене.....

3 дни за Рояла, останалите на място :c022: ... и да се считате за предупредени!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

:k018: :k018: :k018: :k018: :k018: :k018: :k018:
на това му казвам аз сериозен човек.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Dec 7 2008, 20:53) 3 дни за Рояла, останалите на място :c022: ... и да се считате за предупредени!
Що бе какво е направило момчето изявява просто мнение :dizzy: Браво на лордовете :a055: :crazy_pilot:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

2,200-300 кила ракия... Сельо пък драпа по форума на Bulgarian Neandartal и се помисли за пиян, абе хора - откога е престижно, че "ама много пиете"? Няма лошо, ама един ден ще ми паднете някъде, ще заръчам на сервитьорката 3 ракии и с удоволствие ще наблюдавам какво, по ягодите, ще се опитвате да ги направите... :) Но бъдете спокойни, и истинските пиячи като ударят 2 глътки, после легенди се носят за 2 шишета... :) ))

Извинявай, Скорпи, ама дългът ме зове за малко нравоучителни слова :P . Айди, много поздрави на всички, че може след утре повече да се не видим... нито чуем... (ъъм, мисля да изпия 2771 кила ракия, 218 мастики, 515 водки, 219 уискита, 921 джина... и т.н. :) )... и ако пак ви тряснат, доброто старо "еее, падна ми нета" винаги върви, няма нужда от нови :) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

еми 1 път за ноември ...Пича събира,събира да има 1 път и през декември... Ся кат го гледам пак събира,сигурно за януари :lol:
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

jadai написа:Цитат(jadai @ Dec 8 2008, 02:03) еми 1 път за ноември ...Пича събира,събира да има 1 път и през декември... Ся кат го гледам пак събира,сигурно за януари :lol:
Ти ся оплакваш ли се какво?Човека подаръци ви прави и вий пак недоволни. :) :P
:a055:
Последна промяна от venio78 на пон дек 08, 2008 11:06 am, променено общо 1 път.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”