Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Dec 7 2008, 18:35) Драма след драма .На единия правописа му пречи на другия не му отговорено .Ми Ретро вземи та си прочети пощата .
И другия рунд и двамата с нови сили и с честна игра .
Няма да има друг рунд, има от мене жълт картон а той е по страшен и от твоя
та затова вземи мерки и аз искам да съм оранжева
Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Dec 7 2008, 18:35) Драма след драма .На единия правописа му пречи на другия не му отговорено .Ми Ретро вземи та си прочети пощата .
И другия рунд и двамата с нови сили и с честна игра .
какъв ти следващ рунд модерче,я издай тайната как да ми се направи бекъп на играта за да върнеме малко назад нещата и да не съм налят по тоя начин.Само ти знаеш тайната .Хмм ония танкери ама така е който много спи
мило стига му се връзва на тоя модера и на тия от топ-а мечтателите за 1вото място,че ми се от тях.Не се заяждам с никого!
когато попитах админа на 2 за какво е наказан атомк ми отговориха ще не е моя работа.да ви кажа сега за какво.
змей е наказан за мулти но има едно голямо но в темата за наказанието на змей липсва да е наказано мултито му седи си сам кожто не вярва да провери.карбанкал падна ми в очите като администратор човек.колкото и да си интелигентен или да използваш маската на такъв не даде смислено обяснение на факта че атомик е наказан за наливане и забележете драги читатели и читателки змей е наказан преди крайния срок за връщане на рециклажа който е бил до 06 11 2008 година .става въпрос за 12 мил кристал и 1 мил газ .така и сега официално аз искам админите на вселена 2 да изкарат доказателствата от полетите за наливане на атомик не само заради това че съм любопитен а и за да разсеят окончателно съмнението че защитават или протежират определен акаунт който да спечели рунда.аз лично в знак на протест няма да съм друг освен син в 2 .и карбанкал ако си толкова принципен за правилата е редно да делнеш директно акаунта роял за дублиране на флотата а не да я редуцираш .очаквам логични смислени и издържани обяснения .при липса на такива изводите ще си ги направят и сами хората които играят в 2
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Dec 7 2008, 18:24) Еее стигате де , нали е само една игра . Някой хора започнаха играта да я приемат твърде лично . Дайте да си правим шоуто без обиди . Ако чуя още един път ,че рояла бъгвал или ,че съм бил аз човек на ад мините. Се махам и повече няма да ме видите ,съвсем съм сериозен в това
Да петърчо игра е тука си прав.Значи е обида да кажеме бъгер на най-отявления бъгер в тая игра,а ти колко пъте ме нарече сийтър Петърчо?Ето модера ти каза че несъм нещо да ми кажеш имаш ли?
-НЕ?Защо не кажи си,интересно ми е Ето ти едно докладче от мене поздрав нищо лично игра е все пак
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Нямате проблем да извадя доказателствата публично. Атомик и Ретро да дадат съгласие да цитирам тяхните писма и отговорите ми към тях и ще разберете много голяма част от истината. Може ако искат и те да цитират отговорите ми,това ще е достатъчно,защото са мотивирани. Предполагам че няма да им е проблем,щом смятат че са прави.
Последна промяна от dios на нед дек 07, 2008 8:30 pm, променено общо 1 път.
dios написа:Цитат(dios @ Dec 7 2008, 21:23) Нямате проблем да извадя доказателствата публично. Атомик и Ретро да дадат съгласие да цитирам тяхните писма и отговорите ми към тях и ще разберете много голяма част от истината. Може ако искат и те да цитират отговорите ми,това ще са достатъчно,защото са мотивирани. Предполагам че няма да им е проблем,щом смятат че са прави.
както каза карбанкал решението е взето отдавна за мен,аз не искам публичност,а знаеш ли какво :
искам да ми се отговаря на нещата които съм писал и съм задавал въпроси,искам както аз ви изчетох глупостите за това за което ме обвинявате,така и вие да изчетете моите глупости с които се защитавам,а не да получавам "не спами повече на обратна връзка","не пиши повече" и така нататък.Попитах те за скайп защото видях,че на обратна няма да стане,нито пък тука във форума.Видях какво е отношението на карбанкал към проблема.Консултирах се с друг администратор,човека отдели от времето си за мен,изчете ми всичкия спам дето му написах и спокойно си ми отговори.Има правила по които се наказва,аз незнам за точно такъв вид наливане каде пише до края на рунда.Верно админите са над правилата не го отричам и мисля,че вървя срещу вятъра.Имам обвинение конкретно от твоя страна,мисля че има как да се защитя.Но както ми се каза,пиши до хера.Еми нека тя разгледа случая по който ме обвиняваш и защитата ми.Когато и да има време аз съм и писал да прегледа случая.Офф пак спамя,извинявам се,че пак трябва да ми се четат глупостите.
Аз искам друго да напиша,писна ми да ви гледам как се джафкате тука кой прав кой крив.Така хубаво наказахте атомик,но нека сега лъснат и вашите грешки в администрирането.
Първо как може да напишете,че сте наказали дадена група играчи и днес да виждам в трибуната на втора Вселена битка като единия участник в нея по принцип трябва да е наказан.
Второ как може след като Ви се казва,че има играч явно бъгващ ресурс и удвояващ флот Карбанкал в докладвай за нечестни играчи да пише,да не се шегуват с него,вместо адекватно и бързо да провери проблема.От цялата работа си изпати играча илиев.
Трето,как може да наказвате играч cufto за наливане с финална битка и да не го накажете по правилата веднага,а мотаете проблема 10-14 дена.
Как може да наказвате акаунт royal без дори да нашишете заради какво и него да го държите наказан също 10-14 дена.
Как може да наказвате martopm и martotm за мулти, а си играе даже си го гоних по едно време.
Как може да наказвате Svilko и Cocko - Наливане-Наказани 2 дни , отнемане на рециклажа , бойните точки и ресурса от победата в битката. А не с докрая на рунда това да не би да е друг вид наливане.
Как може да наказвате атомик за невърнат рециклаж (част от рециклажа не е върната),а в същия момент играча ancient_soul предварително пуснал танкери към една от планетите на cufto където атомик ще го удря и взел ГОЛЯМО количество ресурс 22М да седи активен,а не оранжев.Защото и при него може да се изкара абсолютно същото наливане както с атомик.Невърнат рециклаж.
Това атомик какво е писал на лични съобщения изобщо не е ваша работа.Вие нито сте в ума му,нито знаете какво ще направи.Ами ако е искал да върне рециклажа ама като е видял играча на когото има да го връща оранжев защо вие администратор диос не отнехте придобития ресурс от рециклажа и случая да бъде приключен.Същото сега е с играча ancient_soul.
Нейскам да се заяждам и аз с никого просто лъсва един неподготвен екип администратор/модератор който не може адекватно да се справя с проблемите и в частност вина имат и играчите,ама сложете си и вие драги ми админини и модери ръка на сърцето и кажете винаги ли сте играли по правилата.
И аз наистина повече не вярвам , просто нямам доверие, вярвам че изобщо не Ви пукам какво мисля аз съм там от стадото. А истината, че ти диос беше моя респект и идол в играта, имала съм възможност да си говоря с тебе и винаги съм ти се възхищавала.
Не искам да спамя и аз повече,както атомик написа писано е до хера дано по празниците стават чудеса.
С регистрацията на акаунт в играта декларират, че са прочели тези условия и са съгласни с изложеното в тях, че ще спазват правилата за коректна игра и че са съгласни да изтърпяват наказанията посочени по-горе ако екипа прецени че това е необходимо. приемат като своя отговорност регулярно да се информират за настъпили промени в правилата. Непознаването на правилата не оневинява онези от играчите, които са ги нарушили. се задължават да се грижат за личната информация и да не я предоставят на други лица, включително и бивши или настоящи членове на екипа. При предоставяне на такава, екипът няма да поема никакви отговорности.[/quote]
Последна промяна от misterya на нед дек 07, 2008 9:54 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.