По разказа на Aphasia...та, гоня си аз рециклажи насам натам и си спайкам безцелно разни и-та и по някое време някой ми прати ЛС в което ми каза че пиранята е доста време оффлайн. Веднага напазарувах де що мога бойни кораби, засилих рецките и пуснах атаката. Нямах време да смятам какво се получава и после като сметнах видях че не го занулявам. Пратих vall да го довърши веднага след мене. Пиранята се изпържи не в един,а в 2 тигана. добре посолена по колониите с Warlords-ки сос
в крайна сметка ето го резултата:
Рециклажа беше почти изцяло събран от Warlords и съвсем легално беше транспортиран до участниците в битката. Общо взето от 100+ милионния рециклаж изчезна има-няма 15-тина милиона. Предимно кристал и малко газ. в крайна сметка щетите са почти напълно възстановени и бойните точки са в прилично количество.
ПС: Честит празник рибке
Последна промяна от jadai на нед дек 07, 2008 3:40 am, променено общо 1 път.
E, забавно ли ви е, питам? Горкия човечец... то туй на нищо не прилича вече... приклещен в смъртоносния пъзел два пъти вече... накрая наистина ще разберем защо е в съюз с име Saw 3... :>
поне за мен няма спор, че в тази битка не става дума за наливания...много красиво изпълнение от страна на афазия аз пък се радвам, че най-накрая някой изкупи бойните от пазара
Браво ДОБРА битка . Не ги знам тези какви са що са ,но добре се справят момчетата. Страхонта работа в екип доста хора изреваха от ТЯХ . Рунда маи ще е интересен