да не говорим вчера за тоя каде само твой СМС не получав и го удари чак през 2 галактики
(ВАНДАЛИ)-Retro_fen vs (Hellwings)-Kasap
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Твоите обвинения са меко казано смешни. Да не кажа нагли. Понеже поведението ви граничи точно с наглост.Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Dec 6 2008, 16:13) какви ги дранкаш нз само тоя пич си го дебна от цифра време,но явно нямя какво да ти обяснявам
да не говорим вчера за тоя каде само твой СМС не получав и го удари чак през 2 галактики![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Ludetina
-
Stenly_lovech
- Редник (Private)
- Регистриран: съб ное 08, 2008 2:49 pm
- Контакти:
Дали му е пратило смс или не, няма как да кажа.Retro_fen написа:QUOTE (Retro_fen @ Dec 6 2008, 16:13) какви ги дранкаш нз само тоя пич си го дебна от цифра време,но явно нямя какво да ти обяснявам
да не говорим вчера за тоя каде само твой СМС не получав и го удари чак през 2 галактики![]()
Ма че го е ударил през 2 галактики... ДА може, тои си оставяше флота през цялото време без надзор...
Само се чудя защо го обеснявам това след като съм ламерче и касичка.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128154][/url]
-
Ludetina
Браво ване добре си ги резнал.
Вие искарвате Иван като чели не може да играе ..... Удари ли някой веднага докладвате ревете за наказания и не знам си какво още ....
Стига си тиктакала
Ludetina -> Снежний
, нямам време, но ще те намеря скоро да си полафим
Вие искарвате Иван като чели не може да играе ..... Удари ли някой веднага докладвате ревете за наказания и не знам си какво още ....
Стига си тиктакала
Ludetina -> Снежний
Последна промяна от TaINia на съб дек 06, 2008 3:39 pm, променено общо 1 път.
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
по добре доброволно от колкото принудителноMo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Dec 6 2008, 18:02) Усещам, че ще се трия![]()
нз защо казвате че битката е наливане касап ми е казал че се отказва още преи седмица каза че имал оговорена финална битка с хахо която явно се е отложила та от отказал се човек какво изкате ретрото спайнал видял литнал
вие като несте го направили ще ви е криво сега
Hell was full so...
i came back!
i came back!