http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=fbcfc3911a
Ще помоля за БЕКЪП, тка и не се научих
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Браво ретро. За втори път през рунда "хващаш" ТаЙНия, как го правиш, човече?stenly_lovech написа:Цитат(stenly_lovech @ Dec 6 2008, 15:59) А аз се чудих как съм паднал с 1 позиция в класацията.![]()
Добре си го хванал, бих казал за битката, че е брутална!
На дяволските криле не им е ден.![]()
не знам как го прави, но искам да видя Бекъп от негоRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 6 2008, 16:00) Браво ретро. За втори път през рунда "хващаш" ТаЙНия, как го правиш, човече?
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 6 2008, 16:00) Браво ретро. За втори път през рунда "хващаш" ТаЙНия, как го правиш, човече?
Не, аз не прецаквам никого. Както виждаш дори не ви докладвам. Не ми пукате просто. Ама не разбирам, защо правите такива шмекери? Можеше портсо той да се разбие в теб, без рецки и транси, там по правилата, и да се откаже. За какво е целият този театър? Хайде със здраве.Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Dec 6 2008, 16:02) Добре Роялчо ти освен да се чудиш как да прецакаш някой друго не виждам да правиш,Тайниея явно от както те испари от спееда само него балнуваш![]()
Ха то каква била работата ...Storm_Rider написа:QUOTE (Storm_Rider @ Dec 6 2008, 16:07) бе аз помня тоя въпросния ******* как в спийда като му литнем с 1 транс, и сме спайнали 3 сек преди пускането и 3 сек след пускането на атаката, и гледаме как се дига с някъв мн добър рефрешър всеки път.та за простотиите на тоя нема кво да се говори от явни по явни...