Поредната тема за случилото се в трета

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
koko1234
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 17, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от koko1234 »

Пускам тема отново , защото всички до сега се заключват , без да се даде конкретен отговор.
А не мисля , че би трябвало да е проблем за някой от администрацията , да обясни какво се случи.

Защо след като в темата за наказани играчи беше добавен елисееца с 5 конкретни нарушения , дори без изтичане на някакъв срок , беше пуснат обратно в игра ? Разбирам , че е дал някакво обяснение , което временно го е оправдало .
Но не виждам какво пречи да бъде официално обявено - "Елисееца е оправдан от предварителните обвинения защото ... "

При докладваните подозрения за наливане от страна на korahmor , също няма конкретен отговор. Достатъчно ще е да се каже "При придобиването на ресурс в посочения период има/няма нарушение на правилата на играта"

И все пак за какво беше дадено последното му наказание ?

Знам , че не сте длъжни да давате обяснения , но при прецедент в който доста хората от челото се изтриват , заради въпросния играч , ще е коректно поне да се дадат отговори.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Отговорът е даден съвсем коректно! Наливане с наказване до края на рунда!
Не знам какво още искаш да ти се казва и доказва!
Темата е изчерпана и чисто теоритично я смятам за саркастична от твоя страна!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Коко, Елисееца е наказан за неправомерно придобиване на ресурс. Какво още трябва да се каже? Да, наказан е! Не, няма да бъде помилван!
Отговори

Върни се в “Off Topic”