Поредния!

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

Браво Геро :a013: добра битка ,мислех да го думна аз засеках го 2 дни, че не сейва а се появява към 20ч та се преместих в 4 ама си намерих един та се зававих и опа геро го бутнал :lol: :a013:
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
atila300
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 26, 2008 7:04 pm
Контакти:

Мнение от atila300 »

^Iliev^ написа:Цитат(^Iliev^ @ Dec 5 2008, 14:21) Всичко ми хареса само това поредния сякаш е занулил 100 човека и това е 101 та поредния е това паффф :lol: :lol: :lol:
Браво на Шефа,Праснал го както трябва.А що се отнася до ПОРЕДНИЯ,кой знае......може и ти да си 102
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

atila300 написа:Цитат(atila300 @ Dec 5 2008, 14:01) Браво на Шефа,Праснал го както трябва.А що се отнася до ПОРЕДНИЯ,кой знае......може и ти да си 102

Ами айде бе аз те чакам искам да сам поредния ;) :crazy_pilot:
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
Контакти:

Мнение от vladdd »

^Iliev^ написа:QUOTE (^Iliev^ @ Dec 5 2008, 21:33) Ами айде бе аз те чакам искам да сам поредния ;) :crazy_pilot:

Я, кого да видя .... изпълзял от някъде форумният тигър СуперИлиев!! Поне да каже нещо ново, а той пак старата песен - спам, спам спам..... За игра може да нямаме време, но форума..... ех този форум !!! Форума е нещо велико, тука всички могат да те забележат. Но дали ще ти обърнат вниманието за което мечтаеш - това вече е друго нещо. Прави като мен - когато синееш, поне не се заяждай с хората, а ти си синееш - нормално е при това състояние никога да не станеш номер 101. Нормално е да не се играе непрекъснато (даже желателно) - но поне си отваряй по-рядко голямата форумна уста в темите на другите играчи. Така ще изглеждаш още по-умен, а кой знае - може би и по красив ..... :P Все пак си идолът на цяло едно поколение - дръж се като такъв !!!
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

vladdd написа:QUOTE (vladdd @ Dec 6 2008, 13:01) Я, кого да видя .... изпълзял от някъде форумният тигър СуперИлиев!! Поне да каже нещо ново, а той пак старата песен - спам, спам спам..... За игра може да нямаме време, но форума..... ех този форум !!! Форума е нещо велико, тука всички могат да те забележат. Но дали ще ти обърнат вниманието за което мечтаеш - това вече е друго нещо. Прави като мен - когато синееш, поне не се заяждай с хората, а ти си синееш - нормално е при това състояние никога да не станеш номер 101. Нормално е да не се играе непрекъснато (даже желателно) - но поне си отваряй по-рядко голямата форумна уста в темите на другите играчи. Така ще изглеждаш още по-умен, а кой знае - може би и по красив ..... :P Все пак си идолът на цяло едно поколение - дръж се като такъв !!!
пич....бичи айляк....готина ви е битката,нека остане такава...
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

vladdd написа:Цитат(vladdd @ Dec 6 2008, 09:01) Я, кого да видя .... изпълзял от някъде форумният тигър СуперИлиев!! Поне да каже нещо ново, а той пак старата песен - спам, спам спам..... За игра може да нямаме време, но форума..... ех този форум !!! Форума е нещо велико, тука всички могат да те забележат. Но дали ще ти обърнат вниманието за което мечтаеш - това вече е друго нещо. Прави като мен - когато синееш, поне не се заяждай с хората, а ти си синееш - нормално е при това състояние никога да не станеш номер 101. Нормално е да не се играе непрекъснато (даже желателно) - но поне си отваряй по-рядко голямата форумна уста в темите на другите играчи. Така ще изглеждаш още по-умен, а кой знае - може би и по красив ..... :P Все пак си идолът на цяло едно поколение - дръж се като такъв !!!
Я Я виж сега datisevrashta какво е сатворил с вашия смешен саюз само погледни vlaadd а относно това дали синея си е моя работа да ти кажа само като нямам време ще синея ако бех ватре поне 4-три човека нямаше да има от вашия саюз ;)

vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от vladdd »

^Iliev^ написа:QUOTE (^Iliev^ @ Dec 6 2008, 16:53) Я Я виж сега datisevrashta какво е сатворил с вашия смешен саюз само погледни vlaadd а относно това дали синея си е моя работа да ти кажа само като нямам време ще синея ако бех ватре поне 4-три човека нямаше да има от вашия саюз ;)

аз го вижадам какво е направил, успял е, браво .... не виждам какво си направил ти обаче .... Я се стегни - ролята на придворен шут, възхваляващ чужди подвизи като че ли тегне като буреносен облак над светлия ти ореол на супер герой. ".. но щом така си решила ти - добреееее еееее...."
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

vladdd написа:Цитат(vladdd @ Dec 6 2008, 20:33) аз го вижадам какво е направил, успял е, браво .... не виждам какво си направил ти обаче .... Я се стегни - ролята на придворен шут, възхваляващ чужди подвизи като че ли тегне като буреносен облак над светлия ти ореол на супер герой. ".. но щом така си решила ти - добреееее еееее...."
Толкова си ми смешен че направо нямам думи от теб

gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

А ти си толкова неразбран, че аз нямам думи... за теб незнам!

На всяко гърне подхлупак си :p140:
vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от vladdd »

^Iliev^ написа:QUOTE (^Iliev^ @ Dec 7 2008, 04:39) Толкова си ми смешен че направо нямам думи от теб
ако не осъзнаваш цялта си тази трагедия и ти е смешно - определено нямаш чувство за хумор. Или думата "смешен" има някакво друго значение в речникът ти.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”