Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Не знам за тебе Руснак, но останалите го направиха точно за това да протържествува справедливостта. И тяхната съвест е чиста, че макар да са се изтрили рунда ще завърши с 1 нчестен играч по-малко...
това е само мое мнение надявам се ако има не съгласни да си кажат техните мнения
Вече знам колко трудна е администраторската работа и колко усилия трябва да бъдат вложени за откриването на извършените нередности... или за оправянето на съществуващите проблеми....
Благодаря на Ицо и на целия екип на играта за вложения труд!
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Ако не му се беше разминало , когато "без да иска" се наливаше , нямаше да се стигне и до изтриването на един съюз.
Жалко е ,че нещата стиганаха до тук , но поне се видя ,че подозренията не са били напразни.
В крайна сметка , по-добре късно отколкото никога .
аз си признавам по-късно се истрих от останлите но когато корахмор пита дали ще го последвае парви се обадих... може би по-късно, но просто исках да изчакам да вида последното решение на администрацията но явно съм избързал с 10 часа някаде...
и ся разбирам корахмор какво му било вс цъфто да те бие ама ресурса да си седи.. и мене ме гонеше само за корабите ми ресурса по 100к на планетка си стои спокойно ( фиксирам вчерашната нощ когато ми падна нета мн гадно и цъфто може ви подвърди )