Случките в трета

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

freeico написа:Цитат(freeico @ Dec 5 2008, 12:11) eliseeca
наливане - до края на рунда
Това е много интересна развръзка според мен :) Жалко, че Корахмор се изтри... Евала на freeico.

П.П. Моля в тази тема да няма спам и да не се заключва!
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
undertakerX
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 31, 2007 8:53 am
Контакти:

Мнение от undertakerX »

да , наистина жалко за тамплиерите , но справедливостта рано или късно трябваше да възтържествува , много емоционално стана развитието на проблема
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

че и не бяха 2-3 изтрили се ... а към 6-7 човека ...
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

DarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Dec 5 2008, 12:56) че и не бяха 2-3 изтрили се ... а към 6-7 човека ...
Очакваме продължение.във 2 вселена е още по-интересно.но за това ще пише друг аз само ще коментирам
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

... зако не казахте по рано е хора...................

ще ме извенявате за езика.. ама знаете ли какво ще е сега на тези хора който са се истрили.. нански корах.. боардер.. савич поуеруиш и аз..

пс: лично на мене сега ми е баси ..... :dizzy:
Последна промяна от PycHakaa на пет дек 05, 2008 1:53 pm, променено общо 1 път.
Причина: За сега ще се въздържа от наказание.
mighty
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 01, 2007 9:54 am
Контакти:

Мнение от mighty »

Не знам за тебе Руснак, но останалите го направиха точно за това да протържествува справедливостта. И тяхната съвест е чиста, че макар да са се изтрили рунда ще завърши с 1 нчестен играч по-малко...

това е само мое мнение надявам се ако има не съгласни да си кажат техните мнения :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Вече знам колко трудна е администраторската работа и колко усилия трябва да бъдат вложени за откриването на извършените нередности... или за оправянето на съществуващите проблеми....

Благодаря на Ицо и на целия екип на играта за вложения труд!
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
koko1234
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 17, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от koko1234 »

Ако не му се беше разминало , когато "без да иска" се наливаше , нямаше да се стигне и до изтриването на един съюз.
Жалко е ,че нещата стиганаха до тук , но поне се видя ,че подозренията не са били напразни.
В крайна сметка , по-добре късно отколкото никога .
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

аз си признавам по-късно се истрих от останлите но когато корахмор пита дали ще го последвае парви се обадих... може би по-късно, но просто исках да изчакам да вида последното решение на администрацията но явно съм избързал с 10 часа някаде...

и ся разбирам корахмор какво му било вс цъфто да те бие ама ресурса да си седи.. и мене ме гонеше само за корабите ми ресурса по 100к на планетка си стои спокойно ( фиксирам вчерашната нощ когато ми падна нета мн гадно и цъфто може ви подвърди :a013: )
koko1234
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 17, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от koko1234 »

Руснак използвай почивката и ходи малко повече на училище ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”