Проведох серия преговори с разни хора на мойте точки за финална битка и получих отговори от сорта "Принципно съм съгласен, но след преценяване на политическия риск и задаващата се световна финансова криза, нека я отложим за 2012 година. Евентуално" - туй никак не се понрави на пинчерският ми хъс и след два реда с Диос вече имах уговорка.
Целият рунд изкарах на търговия и не водих нито една битка. Не съм правил сейвън, имах само рецки и меги. За 3 месеца - 2 шпионажа... - без коментар.
За 4 дена обърнах всичките си ресурси във флота и на сляпо литнах. Не очаквах да се размажа така, ама старата кримка Диос се беше подготвил и общо-взето му одрасках боята на лопата, с която ме посрещна
Да не чувам коментари, че съм го налял, защото ще налеят "постера" с кило олово!
Малко съм разочарован от затриването на акаунта, защото беше с 3 тертетници 3-то ниво и 3 2-ро, допълнително наръсени с мини 28-мо, добри скорости и прилични бонуси.
Ама това е! Другият рунд, ако съм по-свободен, ще се върна на старата тактика - "бой, докато мърда и после три контролни в челото".
Толкоз от мен!
Ще се виждаме по баровете!
..чакай сега да видя как се прави бек-ъп...
P.S. - много съм тъп, бе! три опита - нулев резултат, а са го написали като за дебили! Уффф... борбата продължава..
Да живей Мериан!
Бек-ъп: http://bulfleetdayli2.hit.bg/Xstasy-vs-dios.htm