LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Dec 4 2008, 00:23) И къде са тия факти?
Фактите бяха изнесени от freeico в темата Наказани акаунти . В период от няколко дена eliseeca има 3 полета при които е удвоил ресурса си и 2 окачествени като наливане с рециклаж . След последвало обяснение от страна на eliseeca (вероятно същата версия която четем и тук , че съвсем случайно се е удвоил ресурса докато пробвал нещо) , му е бил отнет придобития ресурс , но е пуснат да играе защото няма доказателства ,че е умишлено.
Аз лично не мога да повярвам , че случайно на някой ще се случи да удвои ресурс 3 пъти за няколко дена . А вие?
Другия факт е ,че eliseeca е качил 5к точки за половин ден . Дали по честен или не начин могат само админите да кажат . Но все още няма конкретно становище от тяхна страна и няма смисъл да спекулираме . На korahmor му се сторило съмнително някой да качи 5к точки и все още да има милиони ресурс по планетите , за това просто е докладвал подозренията си . Надявам се ,че когато някой провери случая ще сподели резултатите.
Това което аз съм забелязал е ,че eliseeca не за първи път вдига , много точки на куп .
А изцяло извън фактите имам един личен довод да се съмнявам в коректността на eliseeca . Принципно не играя през ноща , имам сравнително високи мини и до сутринта се събира доста приличен ресурс . Същевременно винаги съм бил в коефициента за атака на eliseeca , но до сега не е пратил нито една нощна атака с цел грабеж на ресурс от мен . А в момента в който лягам или ставам той винаги играе. Малко след това започва да пуска атаки само с кръстосвачи за да ми бутне няколко рециклатора или транса , когато обикновено съм онлайн. Не мога да се оплача за това че не ми взима нощния ресурс , но е нормално да си задам въпроса , защо не го интересува този ресурс , а праща доста атаки само с цел да вземе някоя бойна точица.