Корабите ми трябваше да са се върнали преди час. Не получих доклад за това как е минала атаката и сега си висят някъде около планетката ми. Като дам на преглед не съществуват а в менюто флоти ги има отгоре кат оданни че хвърчат но липсва опцията върни
Изчезнали кораби в полет
-
Undead_Warrior
- Редник (Private)
- Регистриран: ср дек 03, 2008 11:37 pm
- Контакти:
Координати 4:436:14
Корабите ми трябваше да са се върнали преди час. Не получих доклад за това как е минала атаката и сега си висят някъде около планетката ми. Като дам на преглед не съществуват а в менюто флоти ги има отгоре кат оданни че хвърчат но липсва опцията върни
Всяка помощ ще ми е от полза 
-
skorpionbg
ВСЕЛЕНА?Undead_Warrior написа:Цитат(Undead_Warrior @ Dec 4 2008, 00:38) Координати 4:436:14
Корабите ми трябваше да са се върнали преди час. Не получих доклад за това как е минала атаката и сега си висят някъде около планетката ми. Като дам на преглед не съществуват а в менюто флоти ги има отгоре кат оданни че хвърчат но липсва опцията върниВсяка помощ ще ми е от полза
![]()
-
Undead_Warrior
- Редник (Private)
- Контакти:
-
Undead_Warrior
- Редник (Private)
- Контакти:
-
Undead_Warrior
- Редник (Private)
- Контакти:
-
charovna
Обещавам, че утре живот и здраве ще ти разрешим проблема.Undead_Warrior написа:Цитат(Undead_Warrior @ Dec 8 2008, 01:05) Ъмм наистина. Просто така ще си седят и ще ми заемат една флота ли? Ако може или ги върнете или ги изтрийте да не ми пречат
Мислех, че вече са кацнали
Последна промяна от charovna на пон дек 08, 2008 12:32 am, променено общо 1 път.