Докага бъгерите ще бъдат толерирани?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

я кажи как излагам агитката , че тя пита ?!?!?

пс: точно последните 2 поста нито една глупост не казах... само ти отгорих на вапроса ( с 2 поста.. :D )
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

corpusdelikti написа:QUOTE (corpusdelikti @ Dec 3 2008, 23:47) ТИ ДА ТРАЕШ!!разбра ли ме ?точно ти атакува персеус в 2 с акаунта на цъфто и му строши планетата.ти го ситваш през деня цъф тебе през ноща.ако искаш мога да приведа извадки от скайп разговори
всъщност тези двамата и в 3та вселена се сийтват непрекъснато...
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Абе аз да ви кажа - темата е БЕЗСМИСЛЕНА. Винаги е имало и ще има такива теми. Ползата - никаква. Така че по-добре се качвайте в кръстосвачите и потегляйте към леглата.

Едит: Даже в заглавието има правописна грешка, тц тц.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на ср дек 03, 2008 11:16 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Savich
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 6:38 pm
Контакти:

Мнение от Savich »

Мистерия, незнам защо изведнъж се намеси и реши че трябва точно мен и Руснака да заядеш ? Може би защото и двамата се регистрирахме днес и логиката казва че се регистрираме само за да пишем по тая тема ... или може би греша ,незнам . Но ... поогледай другите постове и ми кажи не са ли половината бъгери и незнам си кви които пречат на честната игра . Извинявай че като човек който иска да си цъка флиит с други печени типове в свободното си време си търся правата . Ако мислиш че правя нещо против правилата - кажи какво е то или направо ме изритай , все пак го можеш . Мисля обаче че нямаш такава причина.
Това дето го е написал някой по нагоре че като се трием показваме че нямаме доверие на Ицо не съм сигурен че е така . По скоро нямаме доверие на системата май . А трябва ли да имаме , като няколко поста нагоре администратор сам казва че системата не е за доверие ???
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Dec 4 2008, 00:52) 3. Викторе, радвам се че се завърна. Както преди, леко заядлив и леко с насмешка.... само не мога да разбера една нравоучително-назидателна нотка в тона ти.... това аджеба отде го прихвана!. Лично мнение - не ти отива.
Новаторство прилага(м) :) . Зависи за кой Виктор ставаше въпрос.

Вижте сега, то от втория си пост нататък, аз лично просто си водех спора с останалите да видим кой по-прав ще излезе. Не за друго, просто всички се хвърлиха в обвинения, подминавайки всички логични теории за развитието на Цъфто (не за начина на игра или за опитите за бъгване, а за самото развитие дотук на акаунта), все едно друга игра играят... Дори не успях да хвана последно в какво е обвинен... отделно, че накрая май ще излезе виновен за съвсем други неща. Които, ако се докажат - за тях вече ще съм съгласен. Ама то на кой му пука, още отначало се търсеше да е виновен за нещо, не толкова за какво. Макар че основно в темата, споделям много мнението на Сериал (направо е супер на място, евала)... аз и в другата тема поствах статистиката в 3-та и даже до този час не ми е ясно играчите там какво правят. Дори не посмях да питам дали пак играят на скаути, че вече щях да припадна просто... Та... по мои сметки, излиза, че няколко души, които не го заслужаваха, се изтриха за едното нищо. Наистина е глупаво ;) .

И да не ме питате по скайпа, не съм му адвокат на Цъфти... не си плаща :) .
Последна промяна от LoaD на ср дек 03, 2008 11:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 4 2008, 00:19) И да не ме питате по скайпа, не съм му адвокат на Цъфти... не си плаща :) .
Бе ти случайно да не практикуваш/учиш/следваш Право ?
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Мне, комбайнерство в Тутракан. Ама задочно, че не ми стигна бала за редовно. Що? :>
Keep space clean, it's not yours.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

да, аз съм първа смяна,цъф 2ра, а петкан завива шоколада в станиол в 3та смяна на сиийта :)

кори-знам какво означават първите 7...знам, че попадам в ония 5% дето знаят за какви шашми говори скорпа,ама замисли се и ти си правил работи, които не биваше, да наистина и аз съм бил облагодетелстван може би по 1 или друг начин...всеки си избира начин на игра мене ме кефи да вида можете ли да ме хванете, без мн труд да си права кефа, пък другите да му мислят...лета всеки без 2/3ма в тая игра и не ми пука грам колко ще пищат...емпорио бе доказателство за това(знаеш за какво става дума)мога да се държа и като 2 годишен в играта, но реално не ме познаваш, не знаеш да ли не съм друг човек, отнасящ се сериозно към важните неща,не е ли така? и все пак може да съм 2/3 годишен, но пък явно съм придобил познания, които хора на по 20/30 години не притежават, защото да бъгнеш незначи просто да случиш на лагав сървър...
Последна промяна от Storm_Rider на ср дек 03, 2008 11:30 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

vesoo написа:QUOTE (vesoo @ Dec 3 2008, 23:34) аиде почнахме и да се таковаме
и аз съм страдал от бъг-ване
чомека ни срещна двама и след битката му отнеха половината флот /нищо лично към никои/
няма да се къхъря за едните му картинки
отнеха му е за друго,не се оправдавай че се разбихте като тъпаци :P
Явно още не можеш да го преживееш,но истината боли :lol:

PS: по темата наистина кофти е като някой бъгва или мине метър някаде,но там сте още в началото доколкото знам...
Тъй че корахмор потърси си ацц или си направи и продължи... Шансовете ти не са малки с добра игра :a013:
Последна промяна от jadai на ср дек 03, 2008 11:33 pm, променено общо 1 път.
Savich
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 6:38 pm
Контакти:

Мнение от Savich »

Пак казвам , не се изтрихме защото елисееца бъгва или не , а защото наказанието което му беше наложено беше прекратено предварително без инфо за това , както и така не се разбра бъгвал ли е наистина или не . Ми то утре някой така ще се разхожда на 20 к с 5дини и никой нищо няма да направи / не защото не иска , по-скоро защото не може /
Отговори

Върни се в “Off Topic”