само да добавя... нека цъф да спомене с колко транса ме е пробвал наведнъж... 20 транса ?skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Dec 3 2008, 23:38) Лоад, искаше някакви факти..... какво може да даде обикновения играч като факт? Ето ти го: Цъф обяснява, че пращал и връщал транспорта с цел да пробва шпионажа...ама пропуска да спомене, че го е правил с пълни трансове.
Айде ми обясни кой пробва подобно нещо с пълен транспорт? И ако го прави, то каква е целта?
Докага бъгерите ще бъдат толерирани?
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Да открие бъг и да докладва, да открие бъг и да не го докладва или да няма никакъв бъг. И това при положение, че всеки от топ 5 е наясно, че го държат под око. Знам ли. Може и да си е просто тъп
. В правилата нищо не пише за "опит за бъг". Защо ли? С какво точно вреди това на играта, че все още не ми е ясно...
С това, че Цъф е най-ламавия бъгър у вселената, се разбрахме вече, ока, вервам го
.
С това, че Цъф е най-ламавия бъгър у вселената, се разбрахме вече, ока, вервам го
Последна промяна от LoaD на ср дек 03, 2008 10:48 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
Ок , кое е против правилата на форума ?? Досега не съм се регистрирал защото не обичам да се меся в подобни спорове . Ок , играя от доста време тая игра, но това че сега се регистрирам може да ти говори достатъчно само по себе си . Харесвам играта , искам да я играя , лично аз не мога да кажа че някой е правил бъгове / мисля и че не ми е работа / , но.. познавам Корах достатъчно за да му имам доверие и точно от солидарност към неговото мнение се изтрих .misterya написа:QUOTE (misterya @ Dec 3 2008, 23:32) Значи аз за да попитам, значи съм проверила преди това!
Очаквах някакъв по съзнателен отговор, но явно вие двамата или в частност ти, другия не отговаря не осъзнавате, че това е против правилата на форума, както съм вече доста сигурна, че не осъзнавате в играта кое е честно и кое бъг, нали?!
Какво си проверила нямам идея , но аз мога да ти кажа каквото те интересува . Играя седми или осми рунд , играл съм във втора и трета , но не по едно и също време . Наказван съм веднъж и то сериозно заради глупост - смених си акк и не смених името на стария . За първи път пиша из форумите . ... Друго .... питай каквото те интересува и ми кажи кое не е честно от моя страна ???
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Просто замълчи, че излагаш агитката си в момента...PycHakaa написа:Цитат(PycHakaa @ Dec 3 2008, 23:30) да моя грешка признах си за bf-to хауах
не разбрах че питаш за форума.. иначе и тука имам 2-ве ако искаш подоброности питай каос зако съм с две...
ся на ма на накжете за мулти плс..![]()
пс: сигорен съм че ви лазя на всички по нервите.. щото и себи си нервирам в момента..
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
ТИ ДА ТРАЕШ!!разбра ли ме ?точно ти атакува персеус в 2 с акаунта на цъфто и му строши планетата.ти го ситваш през деня цъф тебе през ноща.ако искаш мога да приведа извадки от скайп разговориStorm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 3 2008, 21:32) бе някой сети ли се да пита цъф случайно продавал ли е кораби на спийд?защото знам, че си менкат танкери за флота и тия 5 милиона дето ги сънува корах може мн лесно да изникнат...корах приятел мн си зле...не може да пишеш на цъф и на кой ли не, че аз съм с ацц ели да ме обвиняваш мене и тем подобни...1 рунд си ви играх честно, но малко хора знаят защо спрях точно, когато ви бях надиграл и половината ми беха станали зелени марсиянчета....не се мисли за про винаги като съм бил 2ри съм се чудел 1вия какво ли бъгва...атила го докладвах през 2 дена сигурно, но си беше честен знаех го, но все пак на разбирах как така някой ще да е по-добър от моя личност.съветвам те да се успокоиш,загуби рунда-не ти издържаха нервите и това е част от играта-евала на цъф...а като е толкова забранено да се връща флота след пращането що не го пише в правилата? и да ви питам като сте сигурни, че всеки път като се прати флота точно 4 сек след това се върне реса се 2ка що не го пробвате?а ако не става така каква ще да е разликата да прата атака на сейвън и при връщането да се 2не?защото мога да ви кажа, че никога не сте имали реална представа за нищо.нямате си помен как са се правили преди бъговте,сега бъгове няма играйте спокойно.в спийда играя и не съм първи, още не съм докладван-значи явно не правя шашми и няма бъг.нападате администрацията с абсурди, просто, защото сте ограничени смешници половината,даже незнаете нищо от кода на играта и какво може да се случи при определени ситуации, но ще ви светна 2ните заявки ги няма от години за това при 2/3 рефреша или при грешка като изпращате полет следващия път ви праща в новини.Честит рунд на цъфто, жалко, че няма достойни играчи, които да не са ревлювци.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
-
skorpionbg
То цялата работа е ясна.... ламав бъгер ли е ...слушал е някой и се пробва ли.... все тая. Целия случай е много грешно отразен и представен. Дали сте намерили дупка в играта и я ползвате...дали просто е малшанс... всичко опира до това дали имаш възможности, познания за играта.... какъвто и бъгер, хакер или каквато и да е там измет да си, рано или късно всичко се връща! В природата има равновесие....
Играл съм я тази игра по толкова различни начини, че 95% от пишещите тук дори не биха могли да си ги представят. Вервайте ми, няма удоволствие ако не играеш честно ....
Играл съм я тази игра по толкова различни начини, че 95% от пишещите тук дори не биха могли да си ги представят. Вервайте ми, няма удоволствие ако не играеш честно ....
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
то верно че темата е в оффф-а ама съвсем на безсмислица започва да избива....
1. Кало, имаш си прегрешенията, заят се - знаеш ги и ти (тези които докзахме и тези които само усетихме, но не успяхме да докажем). Имам въпрос към теб - ти на колко години си!!! На 5, на 5 и половина - защото само в този случай мога да приема поведение в стил "аз съм най-силния на пясъчника, и да не говорим за че моя батко може да набие твоя батко".... След като знам какво съм сгъбясал, малко или много е редно да се замисля преди да се обаждам.... да не говорим толкова безочливо.... Та да се върна на годниките - има едно понятие "първите 7", пак ще приема че не го разбираш само ако се окаже че си под тях!
2. Евгени, не е това формата.... това е тъпо.... ако се изтиреш в знак на протест, би ли обяснил какво ще постигнеш - НИЩО (мое мнение). Даже няма и да спреш да се ядосваш, доколкото те познавам.... Да не говорим че това ще бъде и нещо като обида към администриращия вселената.... Едва ли не му казваш - "Ти не можеш да ми осигуриш равноправна игра, не ставаш". Това определено Freeico не го заслужава.... а и не смятам, че го мислиш....
3. Викторе, радвам се че се завърна. Както преди, леко заядлив и леко с насмешка.... само не мога да разбера една нравоучително-назидателна нотка в тона ти.... това аджеба отде го прихвана!. Лично мнение - не ти отива.
п.п.
Всичко това е само за да допринеса за бора на мненията в темата.... никой не е длъжен даже да го чете
1. Кало, имаш си прегрешенията, заят се - знаеш ги и ти (тези които докзахме и тези които само усетихме, но не успяхме да докажем). Имам въпрос към теб - ти на колко години си!!! На 5, на 5 и половина - защото само в този случай мога да приема поведение в стил "аз съм най-силния на пясъчника, и да не говорим за че моя батко може да набие твоя батко".... След като знам какво съм сгъбясал, малко или много е редно да се замисля преди да се обаждам.... да не говорим толкова безочливо.... Та да се върна на годниките - има едно понятие "първите 7", пак ще приема че не го разбираш само ако се окаже че си под тях!
2. Евгени, не е това формата.... това е тъпо.... ако се изтиреш в знак на протест, би ли обяснил какво ще постигнеш - НИЩО (мое мнение). Даже няма и да спреш да се ядосваш, доколкото те познавам.... Да не говорим че това ще бъде и нещо като обида към администриращия вселената.... Едва ли не му казваш - "Ти не можеш да ми осигуриш равноправна игра, не ставаш". Това определено Freeico не го заслужава.... а и не смятам, че го мислиш....
3. Викторе, радвам се че се завърна. Както преди, леко заядлив и леко с насмешка.... само не мога да разбера една нравоучително-назидателна нотка в тона ти.... това аджеба отде го прихвана!. Лично мнение - не ти отива.
п.п.
Всичко това е само за да допринеса за бора на мненията в темата.... никой не е длъжен даже да го чете
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]