Ей, смешнико, аз ако те намеря, така ще те бъгна, че ще чудиш дали ходиш или пърдиш! Да ви таковам лапешките изпълнения.Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 3 2008, 22:39) споко аз ви направих номер за дето пуснахте цъф с разрешени атак и ще го повторим това упражнение на всеки 10 мин в знак на протест
Докага бъгерите ще бъдат толерирани?
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
[url=http://nemexia.bg][/url]
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
Не се изказвайте против админите и липсата им на отговор. Ако ви мързи да четете - не пишете тогаваfreeico написа:QUOTE (freeico @ Dec 3 2008, 19:53) Ако погледнете ще видите че темата има вече звездички. Сложих и 5. Защо ли? Защото не искам да им нечестна игра. Искам да видя хубаво изиграни честни рундове. Не искам готини хора като Корха да се трият. Има много ако-та които ако част от тях се изпълнят нещата може и по розови да станат, но всички тези ако-та или поне повечето не зависят от админите, а от собственика. Ние каквото можеме го даваме - отнемаме си от ценното време за да правиме проверки. Опитваме се да сме безпристрастни независимо какво е първото нещо което ни хрумва. Човек като чуе една редица никове и има нагласа какво да очаква да чуе след това. Най-лесното беше като видя че е цъфто да го банна и да не прекарам 4 часа в проверки и сметки. Знам че съм постъпил разумно. Не мога да накажа някой защото е с лоша репутация, без да съм го доказал.
Да ви кажа Рояла го харесвам - много умно момче. Преди 2 рунда на спийда ми бутна флота, като ме удари малко след кацането. Колко такива теми видяхте от мен? Дали съм тръбял че ползва бъгове? Дали искам да не играе защото съм виждал какви бъгове е правил? Ами вижте темата преди старта на спийда - дори го каних да дойде. В същност той е добър играч и е приятно да си му противник. Рунда в 3та е в началото. Има още много месеци игра. И тепърва ще започват да се качват точки и да се играе сериозно. Дето се вика може още да не се е регистрирал този който ще го вземе рунда.
-
skorpionbg
kalo, кви ги вършиш пък ти бре...
skorpi, това ли е големият факт, че някой е бъгър? Аз ли не съм много наясно или бъгър (бъгър каквото се разбира в тая игра, защото думата bugger използват в чужбина за българите и по съвсем друга причина, кат да е) е човек, който БЪГВА? И като е пратил шпионаж, какво? Станало ли е нещо. Аз пак да питам - май не си знаете възможностите на играта
.
Руснака, пак не ти разбрах хумора...
skorpi, това ли е големият факт, че някой е бъгър? Аз ли не съм много наясно или бъгър (бъгър каквото се разбира в тая игра, защото думата bugger използват в чужбина за българите и по съвсем друга причина, кат да е) е човек, който БЪГВА? И като е пратил шпионаж, какво? Станало ли е нещо. Аз пак да питам - май не си знаете възможностите на играта
Руснака, пак не ти разбрах хумора...
Последна промяна от LoaD на ср дек 03, 2008 10:40 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Значи аз за да попитам, значи съм проверила преди това!Savich написа:Цитат(Savich @ Dec 3 2008, 23:25) Я сега да ти отговоря веднага . Това ми е първата регистрация , на всичкото отгоре съвпада и с името с което играя , можеш да провериш .
И я сега аз да те питам че съм малко глупав какво искаш да ме питаш с втората част на изречението си че май само ти се разбираш![]()
Очаквах някакъв по съзнателен отговор, но явно вие двамата или в частност ти, другия не отговаря не осъзнавате, че това е против правилата на форума, както съм вече доста сигурна, че не осъзнавате в играта кое е честно и кое бъг, нали?!
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- vesoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
- Контакти:
аиде почнахме и да се таковаме
и аз съм страдал от бъг-ване
чомека ни срещна двама и след битката му отнеха половината флот /нищо лично към никои/
няма да се къхъря за едните му картинки
и аз съм страдал от бъг-ване
чомека ни срещна двама и след битката му отнеха половината флот /нищо лично към никои/
няма да се къхъря за едните му картинки
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
skorpionbg
Лоад, искаше някакви факти..... какво може да даде обикновения играч като факт? Ето ти го: Цъф обяснява, че пращал и връщал транспорта с цел да пробва шпионажа...ама пропуска да спомене, че го е правил с пълни трансове.
Айде ми обясни кой пробва подобно нещо с пълен транспорт? И ако го прави, то каква е целта?
Айде ми обясни кой пробва подобно нещо с пълен транспорт? И ако го прави, то каква е целта?