Дискусия за правилата относно последна битка

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Прочетох една темичка където се получава интересен казус. Откзващия се скача по дебела за него защита. За него не е проблем, че може да светне в оранж, но защитника отнася също наказание. Правилата са за всички - съгласен съм. Какво обаче правим, ако аз си набележа възможно най-големия акаунт с който съм във война и се размажа в него!? По-този начин, следвайки логиката от гореспоменатия случей, и двамата ще отнесем наказание. Така аз буквално ще отстраня противник, който инак няма как да победя.
Получава се парадокс, който трябва да се обмисли!
По същия начин може да се издейства и наказание за водача в класирането :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

E, те админите не ядат доматите с колците, според мен ;) .

Някой да се изшвятка в мен като ще, после из целия форум да пише, че било финална битка, единственото наказание, което ще отнеса, ще бъде форумно, защото ще му кажа, че с тия селски номерца може само да ми яде... вафлите. Самото правило е хубаво и трябваше да си го има още много отдавна, но като всяко нещо в тази игра - и на него ще му хванат цаката и ще го... "изродят". В трибуната (ако стигнат до там де) изведнъж ще почнат да се появяват една гора тактици, дето я сейвън засекли (естествено, знаейки точния час на кацане от първоизточника...), я ти направили оня готин **р-капан, дето и аз няколко рунда подред обичах да го правя, докато накрая не сполучи... е, такива работи. Има си някои тънкости в играта, дето чисто и просто няма как да се контролират на 100%. Но и това, което се прави сега, не е малко. Забраната за финални битки под 20 дни преди края на рунда си мисля, че е най-читавото нещо.

Това трябваше да направят и със съюзите, когато се появиха тарикатите, дето си правят съюзи точно преди да вземат статистиката за края на рунда, а не с тая седем дневна глупост, чието оправдание за нея беше "щото да не скачат много из съюзите през рунда", то понеже въобще някой го правеше това (освен ситуацията с тарикатите в края на рунда, естествено...), разбираш ли. Все казвам, че нито админите ядат доматите с колците, нито ние - играчите, ама и двата лагера са на различно мнение от моето явно. А всяко такова, е грешно. Точка ;) .
Последна промяна от LoaD на ср дек 03, 2008 4:10 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Porter »

Мдам, прав си. Ето и една конкретна тема по случея.
http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=54691&hl=
Та как точно защитника си е заслужил наказанието?
Според мен трябва просто, да се отнемат боините точки и събрания рециклаж и до там!
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Еми, защитника и да не се е съгласил - тоз като му литне - как ще реагира? Ще си вдигне защитата на сейвън ли? :)

Иначе отнемане на рециклажа и всички бойни точки винаги си е било най-оптималното решение за финална битка. Ако някой сметне, че приема загубите, колкото (и единствено) за кефа от доклада, и да си иде другият участник с хубава битка от играта - да си правят битки колкото искат. Някога имаше и такива случаи ;) .
Последна промяна от LoaD на ср дек 03, 2008 4:39 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 3 2008, 17:33) Еми, защитника и да не се е съгласил - тоз като му литне - как ще реагира? Ще си вдигне защитата на сейвън ли? :)

Иначе отнемане на рециклажа и всички бойни точки винаги си е било най-оптималното решение за финална битка. Ако някой сметне, че приема загубите, колкото (и единствено) за кефа от доклада, и да си иде другият участник с хубава битка от играта - да си правят битки колкото искат. Някога имаше и такива случаи ;) .

Това със правилата за последната битка не са обмислени добре ок за идеята е супер избягват се наливанията. Ами я си представете новите играчи на булфа не всеки е като нас зомби да кисне по форма и да чете правила. Решава пича да се откаже и литва на някой топаджиия със 1000к ресурсни точки или бойни еитака да му види флотата .А ти кво трябва да направиш, да дебнеш тия играчи и постоянно да се вдигаш на всяка атака ам че колко газ трябва да имам бре че постоянно да да се вдигам а на атаки от такива тип играчи :p140:
Последна промяна от Mo`Money на ср дек 03, 2008 4:45 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Porter »

Точно де, според мен има по-оптимални варианти. А сегашния не е много адекватен, защото предвижда и наказания за играчи, който не е задължително да са сгафили.
П.С. Варианта с рязането връща защитника в положението в което е бил преди битката. Ако ще и да е нов играч, просто ще се чуди, но няма да е пострадал. Така хем се изключва наливане, хем се оставя и възможност за такива последни битки в който и да е момент.
Последна промяна от Porter на ср дек 03, 2008 4:50 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

E, aз за такива ситуации ти казвам, че админите не са сульо и пульо... при подобни казуси, не се притеснявай изобщо, много са точни ;) . E... докато някой не покаже обратното, разбира се.
Последна промяна от LoaD на ср дек 03, 2008 4:48 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Предложението ми за финална битка е доста лесно

1.Нападателя напада със цялата си флота след това си трие
2. Задължително е да се уведоми админа ,че приключваш играта
3.Админа премахва бойните точки и възстановява флотата на загубилия който посреща
Последна промяна от Mo`Money на ср дек 03, 2008 5:12 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
charovna

Мнение от charovna »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Dec 3 2008, 18:07) Предложението ми за финална битка е доста лесно
3.Админа премахва бойните точки и възстановява флотата на загубилия който посреща
С тази разлика, че обикновено посрещащия е победител, а не губещ ;)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

charovna написа:Цитат(charovna @ Dec 3 2008, 18:15) С тази разлика, че обикновено посрещащия е победител, а не губещ ;)

Исках да кажа да възстанови флотата от битката на този който посреща :)

Пп или там щетите от битката :a013:
Последна промяна от Mo`Money на ср дек 03, 2008 5:21 pm, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “Off Topic”