Относно наказаните акаунти

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
koko1234
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 17, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от koko1234 »

След очевидните наливания на eliseeca и многократните сигнали към freeico за това , най-накрая нещата бяха проверени и какво се оказа:
QUOTE eliseeca

наливане с рециклажи:
1. на 27ми. излетял е в 11:58, битката е била в 12:38. Било е при 2:371:3 - планета на данте. Атакувал е Fingon
2. на 29ти в 22:15 е литнал по рециклаж от битка състояла се в 22:22 на координати 3:407:15. и е взел рециклажа в 23:11. mig20 е провел битката.

използване и недокладване на бъг за Удвояване на ресурс:
транспорт пратен от 2:407:10 в 5:43:46 и върнат в 5:43:50 на 1ви декември.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 20:06:04 и върната 20:06:08.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 04:24:09 и върната 04:24:13.[/quote]
Хванат в редица нарушения само за няколко дни.
Какво казват официалните правила за подобно нарушение:
QUOTE 3.1 Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми администрацията. За използването и недокладването на бъг, играчът се наказва с изтриване на акаунта. [/quote]
Явно човека нарушил правилата ще си понесе наказанието.
Да ама не ! Още преди да минат дори 48ч. eliseeca е обратно в играта , оглавяващ класацията и продължава смело напред .

Как да остане мотивация за игра в обикновения честен играч , когато вижда че явните измамници не се наказват ?

(В същия момент хората пуснали по 2 протекции без 24ч. пауза си изтърпяват двудневно наказание , явно защото мамят по-сериозно)
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Не мисля да се оправдавам. Там под това което си цитирал имаше и ред че искам обяснение. Получих обяснение което ме удовлетвори и мога да го пусна да играе. Ако прегреши правилата отново, няма да има подобен шанс.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
koko1234
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от koko1234 »

Би ли споделил с нас , какво е обяснението , което е оправдало "наливане с рециклажи" и "използване и недокладване на бъг" ?
Просто така , за да не остава съмнение за нещо "скрито покрито" .
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

бъгера е цъфто...

хванат е да удвоява ресурс чрез връщане на флот... бъг многократно използван от него и в този рунд и в предишния рунд... и във вселена 2...

докладвах го за измама в ето тази тема
все още никой не ми е отговорил откъде са придобити над-нормените ресурси...

уважавам решението на администрацията ,
но не смятам, че трябва да продължавам участието си в този фарс.

а цъфто явно няма топки, за да играе мъжки.... и се налага да чийтва за да се доказва ;)
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)

Мнение от freeico »

koko1234 ако желаеш да се конфронтираш с някой - покани си eliseeca да ти отговори в темата и си се разпитвайте.

Ресурса който беше спечелен от тези полети съм го иззел, така че не е налят от тях. Ако имаш други полети негови или други негови действия в които да го обвиниш - има си метод - пишеш на обратна връзка. Лично ще проверя всеки случай и ще ти отговоря на писмото. Не забравяй че тези полети аз ги намерих и аз го наказах за тях, никой не ми ги е давал, за да го прикривам и да ме обвиняваш в прикриване. Т.е. проверявам и без сигнали. не само него а и всеки друг, според времето което мога да отделя.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
koko1234
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от koko1234 »

Да питам него ?! Може би да му кажа "eliseeca самонакажи се" :lol:

Нещо губя причино-следствената връзка . След като си отнел ресурс , значи сматаш че е придобит по нечестен начин . А щом е придобит по нечестен начин , не следва ли да има наказание ?

Открил си нарушения в последните няколко дни , не е ли логично да си помислим ,че е правил същите неща и по-рано ? Дали си проверил поведението му и в по-ранен етап ? (ако пазите такава история на сървърите си)

Нападките ми не са лично към теб , просто търся някакво обяснение за създалата се ситуация.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)

Мнение от freeico »

Тъй като няма кой да ти отговори, а и това е нещо което се отнася само до мен = ще го приема лично.

проверки правя всеки ден
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Цитатизползване и недокладване на бъг за Удвояване на ресурс:
транспорт пратен от 2:407:10 в 5:43:46 и върнат в 5:43:50 на 1ви декември.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 20:06:04 и върната 20:06:08.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 04:24:09 и върната 04:24:13.[/quote]
Този бъг не беше ли премахнат преди много време? Работата му на цъфто мирише отвсякъде :a014:
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на ср дек 03, 2008 3:35 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

freeico написа:Цитат(freeico @ Dec 3 2008, 16:21) Тъй като няма кой да ти отговори, а и това е нещо което се отнася само до мен = ще го приема лично.

проверки правя всеки ден
не си прав ицо!!!!!!!има правила след като това е записано че играч използвал бъг и недокладвал за него се трие ти просто си длъжен да изпълниш присъдата па ако ще и филанкишията да е така че моля да бъде приложена упоменанатата мярка а именно делване на акаунта.инче ице да ме извиниш ама създаваш прецедент поради който корахмор се изтри.на път са и останалите да го направят аз ще изчакам до утре в 12 00 на обяд ако до тогава не изпълнена препоръката от правилника на играта и за се делвам .сега ти ми кажи кое е по-добре да се делнат 17 човека или да делнеш един и то мошенник така му се разминаха и отворените атаки в 2 на цъфто ама тва вече не се трае брат.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Има тема в офтопик по въпроса. Там по-свободно ще може да дискутирате! -> цък
Последна промяна от skorpionbg на ср дек 03, 2008 4:08 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”