ама нали знаете... не виновен лудия дето яде 3-ти зелник... а онзи дето му ги дава...
Докага бъгерите ще бъдат толерирани?
Ей... аман от тази измет бъгерите...
ама нали знаете... не виновен лудия дето яде 3-ти зелник... а онзи дето му ги дава...
Последна промяна от korahmor на ср дек 03, 2008 3:13 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
- vesoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
- Контакти:
а ти кво само ревеш беkorahmor написа:Цитат(korahmor @ Dec 3 2008, 16:09) Ей... аман от тази измет бъгерите...
ама нали знаете... не виновен лудия дето яде 3-ти зелник... а онзи дето му ги дава...![]()
играи си ,пък другите ги остави ,има си админи те ще решават кои какво прави и как го прави
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
-
Ludetina
cuf, не мисля, че си прав ... ти не играеш по правилата (каквото правят и всички в държавата, че и по Света ... ) ... дори и игра, а не реален живот, мисля, че ПРАВИЛАТА трябва да се спазват ... също така не мисля, че си го победил психически ... идва момент, когато на някой му писва, от факта, че друг има наглостта да лъже, заобикаля правилата, че на всичкото отгоре се и хвали ...cuf написа:Цитат(cuf @ Dec 3 2008, 16:34) Кво ми пука кой и какво си мисли за мене,важнато корахмор е че аз те победих психически,а скоро щях и физически, просто беше въпрос на време, но ти неиздържа и се предаде без бой , "ТИ СИ ВЕЛИК ИГРАЧ "![]()
мнението си е абсолютно мое и никого не задължавам да го чете ...
жалко наистина, че именно на ФрийИцо се налага да оправя тая гадост ...
Ице, отново се ИЗВИНЯВАМ най - официално .....
Последна промяна от Ludetina на ср дек 03, 2008 3:56 pm, променено общо 1 път.
Описание (на съюз Темплиери)
Всяко нещо си има граници...
но нахалството и наглостта на елисееца надхвърли допустимото:
След като бе заловен да бъгва ... беше наказан за ... (смешно е).. за 40часа ...
Докато други ги наказват за 48 часа, заради това че са си пуснали протекция по-рано от 24 часа (нещо, което всъщност трябва да се контролира от геймплея на играта)
==========================
eliseeca
наливане с рециклажи:
1. на 27ми. излетял е в 11:58, битката е била в 12:38. Било е при 2:371:3 - планета на данте. Атакувал е Fingon
2. на 29ти в 22:15 е литнал по рециклаж от битка състояла се в 22:22 на координати 3:407:15. и е взел рециклажа в 23:11. mig20 е провел битката.
използване и недокладване на бъг за Удвояване на ресурс:
транспорт пратен от 2:407:10 в 5:43:46 и върнат в 5:43:50 на 1ви декември.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 20:06:04 и върната 20:06:08.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 04:24:09 и върната 04:24:13.
от правилата:
3.1. Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми администрацията. За използването и недокладването на бъг, играчът се наказва до края на рунда с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ към него.
-------------------------------------------------------------
Ако тези неща, които ги пише в Описанието на съюза са верни, вместо 1 безкрайно честен, почтен и добър играч като Korahmor да счете за необходимо да сложи край на играта си, eliseeca не е изтрит или поне наказан минимум до края на рунда, мисля че за пореден път се доказва пълното междучасие на "админите" и техния непукизъм относно играта.
Всяко нещо си има граници...
но нахалството и наглостта на елисееца надхвърли допустимото:
След като бе заловен да бъгва ... беше наказан за ... (смешно е).. за 40часа ...
Докато други ги наказват за 48 часа, заради това че са си пуснали протекция по-рано от 24 часа (нещо, което всъщност трябва да се контролира от геймплея на играта)
==========================
eliseeca
наливане с рециклажи:
1. на 27ми. излетял е в 11:58, битката е била в 12:38. Било е при 2:371:3 - планета на данте. Атакувал е Fingon
2. на 29ти в 22:15 е литнал по рециклаж от битка състояла се в 22:22 на координати 3:407:15. и е взел рециклажа в 23:11. mig20 е провел битката.
използване и недокладване на бъг за Удвояване на ресурс:
транспорт пратен от 2:407:10 в 5:43:46 и върнат в 5:43:50 на 1ви декември.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 20:06:04 и върната 20:06:08.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 04:24:09 и върната 04:24:13.
от правилата:
3.1. Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми администрацията. За използването и недокладването на бъг, играчът се наказва до края на рунда с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ към него.
-------------------------------------------------------------
Ако тези неща, които ги пише в Описанието на съюза са верни, вместо 1 безкрайно честен, почтен и добър играч като Korahmor да счете за необходимо да сложи край на играта си, eliseeca не е изтрит или поне наказан минимум до края на рунда, мисля че за пореден път се доказва пълното междучасие на "админите" и техния непукизъм относно играта.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
-
skorpionbg
Прави сте... има правила и трябва да се спазват. С две ръце съм за това да се ликвидира бъгавия акаунт! ...обаче...има едно обаче, което само админа си го знае. Повярвайте, няма как да знаете всичко, няма как да ви е ясно какво точно е целял админа, какво е направил и защо е взел еди-какво си решение. Някои истини просто не могат да се видят от всички...
Хубаво е да запазите спокойствие. Всичко ще си дойде по местата....
Хубаво е да запазите спокойствие. Всичко ще си дойде по местата....
- cuf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
- Контакти:
Ама вие май неразбирате , аз НЕ бах наказан за бъгване, бах наказан за съмнение в такова поради факта че бах върнал 2 атаки и 1 транспорт секунди след като сам ги пратил,и не че сам длъжен да ви обяснява, но това стана защото пробвах нивото на шпионаж на корахмор 2 пъти и затова си връщах атаките, а транспорта беше с цел да видя дали найстина може да се транспортира ресурс на играчи под 10к
Карбанкал-Светата вода ненапита .И от кога се тества шпионаж с натоварени кораби . И господин тестваш транспорта там маи е при други условия - и като го тестваш пак си товариш ресурса ли . Имаш късмет .
Карбанкал-Светата вода ненапита .И от кога се тества шпионаж с натоварени кораби . И господин тестваш транспорта там маи е при други условия - и като го тестваш пак си товариш ресурса ли . Имаш късмет .
Последна промяна от cuf на ср дек 03, 2008 4:11 pm, променено общо 1 път.
БФ АЛКОХОЛИК
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
тея неща на някой друг ги разправяй!!!!как така пък всичките атаки са вурнати точно 4 сек след пускането а?cuf написа:Цитат(cuf @ Dec 3 2008, 17:01) Ама вие май неразбирате , аз НЕ бах наказан за бъгване, бах наказан за съмнение в такова поради факта че бах върнал 2 атаки и 1 транспорт секунди след като сам ги пратил,и не че сам длъжен да ви обяснява, но това стана защото пробвах нивото на шпионаж на корахмор 2 пъти и затова си връщах атаките, а транспорта беше с цел да видя дали найстина може да се транспортира ресурс на играчи под 10к
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
-
charovna
С пълни с ресурс кораби? Дали аз нещо не съм разбрала?cuf написа:Цитат(cuf @ Dec 3 2008, 17:01) Ама вие май неразбирате , аз НЕ бах наказан за бъгване, бах наказан за съмнение в такова поради факта че бах върнал 2 атаки и 1 транспорт секунди след като сам ги пратил,и не че сам длъжен да ви обяснява, но това стана защото пробвах нивото на шпионаж на корахмор 2 пъти и затова си връщах атаките, а транспорта беше с цел да видя дали найстина може да се транспортира ресурс на играчи под 10к
Ако обичате не нападайте Ицо! Вместо да му благодарите, че се опитва нещо реално да направи!....
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Ае май премълчаваш нещо тук..съвсем за канарчета ги взе хората
Абе още ли не се научихте как се проверява шпионажа, че с атаки кат ламета
?
Абе още ли не се научихте как се проверява шпионажа, че с атаки кат ламета
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]