Final

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

UZURPATOR4ETO
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 08, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от UZURPATOR4ETO »

Последна промяна от UZURPATOR4ETO на ср дек 03, 2008 11:02 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Нямаше ли някакви условия за финална битка .. иначе здраво си се разбил.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Правила за финални битки

1. Задължително по-слабия атакува.
2. Забранява се слагането във флота на транспортьори, мегатранспортьори, рециклатори, колонизатори и шпионски сонди.
3. Всички кораби летят на една вълна.
4. Битката задължително се слага в трибуната. Ако не е обявена битката никъде, се счита за наливане.
5. Акаунта на отказващия се, задължително се изтрива. Ако остане и двамата ще бъдат наказани до края на рунда.
6. Отказващият се, няма право да регистрира нов акаунт до края на рунда.
7. Не може никой да помага за рециклажа. Ако някой литне за рециклажа преди битката, ще бъде наказан заедно с участниците в нея. Който каквото си вземе след това, остава за него. Не може да се транспортира ресурс на победителя.
8. Победителят няма право да напада отказващия се, за да го обира.
9. Финална битка между съотборници или съюзници,се счита за наливане.
10. В период от 20 дни преди края на рунда,финалните битки се забраняват и се считат за наливане.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
olutenicata
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 27, 2008 2:09 pm
Контакти:

Мнение от olutenicata »

мда и според мен не е финална битка :lol:

..... просто се е разбил нищо инт :crazy_pilot:
bpemeto
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 22, 2008 4:21 pm
Контакти:

Мнение от bpemeto »

Хубава битка !! Отностно тава кои лети с рециклаторите в атака? според мен си е финална откадето и да я погледнеш или е наливане? това други ще го решават :p140:
UZURPATOR4ETO
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 08, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от UZURPATOR4ETO »

а бе реших да се отказвам вие го направихте ... кво има толкова философско.. забравил сам да видя новите правила...видяхте с цялата флота летях..аиде лек ден :dizzy:
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Dec 3 2008, 11:03) 10. В период от 20 дни преди края на рунда,финалните битки се забраняват и се считат за наливане.

много ми е чудно как ще забраните на някой да се засили към даден играч и да си разбие флотата?

или този, в който ще се разбиват трябва да си вдигне флотата и да избяга :lol:

а и тези правила не трябва ли да се публикуват някъде в играта или поне да има линк към тях? в краен случай може и едно масово да се пусне- аз поне не съм видял такова :p140:

иначе плазмите с малки щитове нямат бутане, ако са на приблизително равни точки участниците :)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

И какво да направи защитника за да не е наливане? Представете си, че както си играе на защита излиза сутринта и отива на даскало (примерно). Връща се и гледа как някой се е забил в защитата му с всичко налично, включително трансове, меги и рециклатори. И какво е виновен той? Защо да бъде наказан? Как да я дигне тая защита че да предотврати наливането? Според мен е абсурдно да бъде наказан защитника в тази ситуация ...

Иначе по битката - доста добро зрелище се е получило :a055: Пожелавам успех и на двамата в играта и извън нея :girl_witch:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

crom написа:Цитат(crom @ Dec 3 2008, 13:38) много ми е чудно как ще забраните на някой да се засили към даден играч и да си разбие флотата?

или този, в който ще се разбиват трябва да си вдигне флотата и да избяга :lol:

а и тези правила не трябва ли да се публикуват някъде в играта или поне да има линк към тях? в краен случай може и едно масово да се пусне- аз поне не съм видял такова :p140:

иначе плазмите с малки щитове нямат бутане, ако са на приблизително равни точки участниците :)
http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=53781
Това е в регламента на играта за този рунд!
Има си правила, спазвайте ги... И незнанието не е оправдание! Пише го и в българското законодателство, при това ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 3 2008, 13:50) http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=53781
Това е в регламента на играта за този рунд!
Има си правила, спазвайте ги... И незнанието не е оправдание! Пише го и в българското законодателство, при това ;)

Не че нещо ама новите играчи едва ли ще знаят къде да влезнат и да прочитат правилата за последна битка. И накрая потърпевшия от цялата работа е защитника :c022:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”